Η νέα τάση MSQRD: Μεταμφιέστε live τις selfies σας

Eξαγοράστηκε από το Facebook και σαρώνει στα charts.

Θεωρείται ο μεγάλος ανταγωνιστής του Snapchat! Η πλέον δημοφιλής εφαρμογή MSQRD αποκτήθηκε από το Facebook, αφήνοντας τους χρήστες να επεξεργαστούν τις selfies τους σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση εντυπωσιακών live φίλτρων και video εφέ για… πολύ γέλιο.

MSQRD

Το app αποτελεί ήδη τάση στα social media και “μεταμφιέζει” τις λήψεις σας με τη χρήση 3D μασκών, ώστε να θυμίζετε κάποιο διάσημο, ένα ζώο, ένα cartoon κ.α. Με την εξαγορά του από το Facebook, οι λειτουργίες της εφαρμογής αναμένεται να ενσωματωθούν σύντομα στις υπηρεσίες του Facebook.

MSQRD4

Εκτιμάται ότι θα αποτελέσει το νέο “όπλο” του Facebook σε μια εποχή που τα face-changing apps κινούν το ενδιαφέρον. Άλλωστε, γιατί να βγάλετε μια κλασσική selfie, όταν έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε live φίλτρα και 3D εφέ που εκμεταλλεύονται άμεσα την αναγνώριση προσώπου;

msqrd-facebook

Αξίζει να αναφερθεί ότι προς το παρόν το MSQRD του Google Play κυκλοφορεί ως beta και υστερεί σε σχέση με το ομώνυμο του iOS και το Snapchat όσον αφορά την ύπαρξη του εφέ “αλλαγής προσώπου” (face swap). Ωστόσο, σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει update με νέα φίλτρα και στο Android!

Για περισσότερες πληροφορίες: http://msqrd.me/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.msqrd.android

Ίσως σας ενδιαφέρουν…