Η ESET στην MWC: Με νέα Android apps ασφαλείας

Για άλλη μία χρονιά, η ESET θα παρουσιάσει στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη τις καλύτερες λύσεις της, που έχουν αναγνωρισθεί με βραβεία και διακρίσεις σε δοκιμές, σχεδιασμένες για πλατφόρμες κινητών και για τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εφαρμογή ESET Parental Control για Android, που μόλις κυκλοφόρησε, και που απευθύνεται σε γονείς για να τους βοηθήσει να προστατεύσουν τα παιδιά τους στον κυβερνοχώρο, την κορυφαία λύση της εταιρίας για Android ESET Mobile Security.

ESET

Λίγο πριν από το Mobile World Congress, η ESET θα δημοσιοποιήσει συγκριτικά αποτελέσματα από έρευνες που διεξήγαγε σε συμμετέχοντες σε διάφορες Εκθέσεις πληροφορικής, καθώς και στις δικές της ESET Security Days που πραγματοποιήθηκαν κατά το 2015 σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική και σε όλο τον κόσμο. Συνολικά, στην έρευνα συμμετείχαν περίπου 1.700 επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής από 11 χώρες και από περιοχές της γεωγραφικής περιφέρειας EMEA.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα ευρήματα είναι ότι η μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό αναφέρεται ως το πιο συχνό συμβάν ασφαλείας, όπως αναφέρθηκε από το 58% του συνόλου των ερωτηθέντων. Ίσως το πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις δεν δίνουν αρκετή σημασία στην ασφάλεια των κινητών, με μόνο το 21% από αυτούς να χρησιμοποιεί μία λύση ασφάλειας για κινητά. Αυτό είναι ένα θέμα που θα απευθύνει η ESET κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

unnamed

«Το μέγεθος των επιχειρήσεων φαίνεται να αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα, αναφορικά με την ποικιλία των λύσεων ασφάλειας που χρησιμοποιούνται. Σύμφωνα με την έρευνα, οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις εμφανίζονται ως πιο υπεύθυνες, επενδύοντας περισσότερα χρήματα στη διατήρηση των ευαίσθητων δεδομένων και της προστασίας των συστημάτων τους», καταλήγει η έκθεση στα συμπεράσματά της, με βάση τα στοιχεία της έρευνας.

κατάλογος

Από πλευράς παρουσίασης λύσεων, το σημαντικότερο γεγονός στο συνέδριο για την ESET θα είναι η τελευταία της εφαρμογή για Android, το ESET Parental Control, ένα πολύτιμο εργαλείο που έχουν οι γονείς για να εξασφαλίζουν ότι τα παιδιά τους απολαμβάνουν σωστά και με ασφάλεια τα κινητά τους. Προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους χρήστες του Android, παράλληλα με τη ναυαρχίδα των προϊόντων της ESET, το ESET Mobile Security, που πρόσφατα έλαβε μία σημαντική διάκριση από τον γερμανικό οργανισμό Stiftung Warentest. Με την έναρξη του Mobile World Congress, η ESET θα γιορτάζει το #MobileWeek προσφέροντας έκπτωση 50% για το ESET Mobile Security με premium χαρακτηριστικά, διαθέσιμο παγκοσμίως στο Google Play.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...