Η HTC παρουσιάζει το Sensation

Η HTC Corporation παρουσίασε το Sensation, το οποίο δίνει έμφαση στην ψυχαγωγία, χάρη στη νέα υπηρεσία βίντεο HTC Watch, ενώ παράλληλα ενσωματώνει την τελευταία εμπειρία HTC Sense, που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο και καθιστά τον τρόπο λειτουργίας της συσκευής, φυσική συνέχεια του τρόπου σκέψης του.


Εμπνευσμένο από τη σχεδιαστική ταυτότητα της HTC, το HTC Sensation περιλαμβάνει μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού, που ενισχύονται από τις στρογγυλεμένες άκρες, την κατασκευή από ένα κομμάτι αλουμινίου και την οθόνη αφής, που χάρη στην ειδική επεξεργασία της, είναι εξαιρετικά υπάκουη στη χρήση. Με διάσταση 4,3 ιντσών και ανάλυση qHD, απεικονίζει με μοναδική λεπτομέρεια κάθε είδους πληροφορία, κάνοντας το HTC Sensation ένα smartphone που απολαμβάνει ο κάτοχος του. Στην «καρδιά» του HTC Sensation χτυπάει ο επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ στα 1,2 gigahertz, που απογειώνει τα γραφικά και βελτιώνει συνολικά τις επιδόσεις.


Τον μοναδικό σχεδιασμό του HTC Sensation πλαισιώνει η πιο πρόσφατη εμπειρία HTC Sense. Χάρη σε μια νέα σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες, βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων, κάνοντας τους ταυτόχρονα πιο αποδοτικούς. Για παράδειγμα, το HTC Sense εισάγει τη δυνατότητα παραμετροποίησης της οθόνης κλειδώματος, η οποία μεταμορφώνεται σε ένα «ζωντανό παράθυρο» που δίνει πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες και περιεχόμενο, όπως τις ενημερώσεις από κοινωνικά δικτύα, τον καιρό αλλά και τις μετοχές που προβάλλονται άμεσα, ενεργοποιώντας απλά την οθόνη.


Επιπλέον, η νέα οθόνη κλειδώματος προσφέρει στους χρήστες άμεση πρόσβαση στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες, όπως την πραγματοποίηση κλήσεων, την αποστολή email και τη λήψη φωτογραφιών, με μια κίνηση του δαχτύλου, η οποία μέχρι πρότινος επέτρεπε το ξεκλείδωμα της συσκευής. Για παράδειγμα, η κάμερα μπορεί να ενεργοποιηθεί απευθείας από την οθόνη κλειδώματος με μια κίνηση, εξασφαλίζοντας πολύτιμα δευτερόλεπτα για τη λήψη μιας φωτογραφίας. Τα ρεαλιστικά γραφικά, οι κινούμενες εικόνες και τα νέα widgets, καθιστούν το HTC Sense καλύτερο από ποτέ, ενώ η προβολή καιρού έχει μετατραπεί σε μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρει έκτος από οπτικά και ηχητικά εφέ.


Με την κάμερα στα 8 megapixel του HTC Sensation, μπορούν να αποτυπώσουν εξαιρετικές φωτογραφίες, αλλά και να συλλάβουν τη στιγμή, χάρη στην ακαριαία απόκριση του κλείστρου. Το HTC Sensation καταγράφει full HD βίντεο σε ανάλυση 1080p, στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, με στερεοφωνικό ήχο. Χάρη στη νέα εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το υλικό τους και να το μοιραστούν στη συνέχεια με φίλους και την οικογένεια τους.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:
Το HTC Sensation είναι ένα multimedia smartphone σχεδιασμένο από λευκό χαρτί που προσφέρει μοναδικές multimedia εμπειρίες.


Η οθόνη του, διάστασης 4,3”, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του να παρακολουθούν κινηματογραφικές ταινίες σε όλο τους το μεγαλείο – χωρίς τις ενοχλητικές μαύρες μπάρες. To HTC Sensation αποτελεί επίσης το πρώτο smartphone που ενσωματώνει το HTC Watch – μια υπηρεσία και εφαρμογή που εισάγει τους χρήστες σε μια online βιβλιοθήκη των τελευταίων δημοφιλών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, η οποία τους επιτρέπει να να αποκτήσουν εύκολα πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο. Το HTC Watch αξιοποιεί την τεχνολογία σταδιακής λήψης για να προβάλλει άμεσα τα βίντεο, χωρίς την ανάγκη να ολοκληρωθεί πρώτα το κατέβασμά τους. Τέλος, το HTC Watch προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης ή αγοράς βίντεο και επιτρέπει την παρακολούθηση τους σε έως και πέντε διαφορετικές συσκευές HTC.


Το HTC Sensation με HTC Watch θα είναι ευρέως διαθέσιμο μέσω του δικτύου της Vodafone, σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές από τον Μάιο του 2011.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM 8260 1,2 GHz dual-core
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 με HTC Sense
Μνήμη: Εσωτερική 1 GB, RAM 768 MB
Διαστάσεις: 126,1 x 65,4 x 11,3 χιλ.
Βάρος: 148 γρ.
Οθόνη: 4,3 ιντσών, ανάλυσης 540×960 pixels
Κάμερα: 8 megapixel με διπλό LED φλας, Καταγραφή HD βίντεο 1080p, VGA πρόσθια κάμερα
Μπαταρία: 1520 mAh
Χρόνος ομιλίας: Έως και 495 λεπτά (GSM)
Χρόνος αναμονής: Έως και 350 ώρες(GSM)


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...