Η HTC υποστηρίζει τους developers

Η HTC λανσάρει το HTCdev και ανακοινώνει το HTC OpenSense SDK για την υποστήριξη της καινοτομίας ανάπτυξης mobile εφαρμογών, στο σύνολο των συσκευών HTC. Με τη διάθεση του HTCdev, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα HTCPro που λανσαρίστηκε το προηγούμενο έτος, η HTC δημιουργεί ένα δίκτυο πόρων ικανό να βοηθήσει τους developers και τις επιχειρήσεις προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις και στις ευκαιρίες της αγοράς φορητών συσκευών.


Το πρόγραμμα HTCdev θα υποστηρίξει τους developers σε ολόκληρο τον πλανήτη, από τους ιδιώτες μέχρι τις μεγάλες επιχειρήσεις. Η νέα ιστοσελίδα του προγράμματος, www.HTCdev.com, θα είναι διαθέσιμη το καλοκαίρι του 2011 και θα περιέχει μία εκτενή βιβλιοθήκη πόρων με εκπαιδευτικά εργαλεία, συμβουλές βελτιστοποίησης, αναλυτικά έγγραφα και επιλογές υποστήριξης. Η ιστοσελίδα θα προσφέρει επίσης ένα κανάλι για επικοινωνία των χρηστών με την HTC, για συνεχείς επενδύσεις και βελτιώσεις στο σύνολο εργαλείων ανάπτυξης και στους πόρους του προγράμματος.


Η βασική προσφορά του προγράμματος θα είναι το HTC OpenSense SDK, που θα επιτρέψει στους developers εφαρμογών για Android, να εκμεταλλευτούν σε μεγαλύτερο βαθμό την εμπειρία του HTC Sense 3.0. Στο πλαίσιο αυτό θα διατεθούν επίσης περιβάλλοντα ανάπτυξης εφαρμογών και δείγματα κώδικα για την οθόνη 3D και τη γραφίδα του Tablet. Το HTC OpenSense SDK θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τη διάθεση της νέας ιστοσελίδας HTCdev.com, και θα δέχεται τακτικές αναβαθμίσεις και επεκτάσεις βασισμένες στα σχόλια της κοινότητας προγραμματιστών. Οι χρήστες μπορούν να επισκεφτούν το www.HTCdev.com σήμερα και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική ειδοποίηση όταν διατεθεί το HTC OpenSense SDK.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...