Η Huawei παρουσιάζει τα νέα μοντέλα της Υ

Πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει σε όλους τους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, η Huawei παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τα νέα μοντέλα της σειράς Y.

Κομψό και βολικό στο μέγεθος, το Huawei Y5ΙΙ συνδυάζει το στυλ με τη λειτουργικότητα. Με το EMUI 3.1 προσαρμοσμένο στο Android 5.1, αξιοποιεί τη μοντέρνα σχεδίαση και προσφέρει εξαιρετικά λειτουργική αισθητική. Παράλληλα, η λειτουργία Easy Key εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές.photo_y5-iiΤο Huawei Y5II διαθέτει δύο κάμερες 8MP (πίσω) και 2MP (μπροστά), εξελιγμένης τεχνολογίας, για να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και στο σκοτάδι, απογειώνοντας την εμπειρία λήψης των selfies. Η μεγάλη HD LCD οθόνη των 5.0΄΄ και ο επεξεργαστής τεσσάρων πυρήνων, χρονισμένων στα 1.3GHz, προσφέρουν στο Huawei Y5II την απαραίτητη δυναμική για να είναι πάντα στο προσκήνιο!

Το Huawei Y3II, απευθυνόμενο σε ένα πιο νεανικό κοινό, είναι αντίστοιχα μια πιο προσιτή επιλογή. Με τα ιδιαίτερα δυνατά ηχεία του και τον φωτεινό δακτύλιο που περικλείει την πίσω κάμερα, αλλάζοντας χρώματα καθώς ανταποκρίνεται σε μια σειρά λειτουργιών, δίνει έναν διασκεδαστικό τόνο στην καθημερινή εμπειρία χρήσης.

Συμμετρικά τοποθετημένο απέναντι στο πλήκτρο ενεργοποίησης και τα ρυθμιστικά της έντασης, το Easy Key προσφέρει και εδώ άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…