Η LG παρουσιάζει το πρώτο της LTE tablet

Η LG Electronics, παρουσιάζει το Optimus Pad LTE, το πρώτο της tablet με δυνατότητες LTE. Εκτός από τη συμβατότητα με την τεχνολογία LTE, το Optimus Pad LTE ενσωματώνει επίσης οθόνη τεχνολογίας True HD IPS, δύο στοιχεία που διαφοροποίησαν και το smartphone Optimus LTE, το πρώτο LTE smartphone στον κόσμο – σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

«Με τα tablets να παράγουν έως και πέντε φορές μεγαλύτερο traffic σε σχέση με το μέσο smartphone, δεν αποτελεί τεράστιο άλμα να υποθέσουμε ότι οι χρήστες των tablets επιθυμούν ταχύτερη συνδεσιμότητα», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Mobile Communications Company, και συμπλήρωσε: «Ο συνδυασμός της τεχνολογίας LTE της LG με τα tablets, είναι ένα σαφές πλεονέκτημα για τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν το tablet ως πρωταρχική συσκευή επικοινωνίας όταν βρίσκονται εν κινήσει».

Ενσωματώνοντας ό,τι καλύτερο στην κατηγορία των tablets, το LG Optimus Pad LTE παρέχει το απόλυτο περιβάλλον χρήσης για την απόλαυση multimedia περιεχομένου σε υψηλή ανάλυση, με οθόνη τεχνολογίας True HD IPS και ανάλυση 1.280 x 720 pixels, καθώς και κάμερα ανάλυσης 8 megapixels, για την καταγραφή βίντεο HD. To Optimus Pad LTE, είναι επίσης, το πρώτο tablet στον κόσμο με υποστήριξη κάρτας μνήμης τύπου SD -με επέκταση έως τα 32GB-, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα των αρχείων πολυμέσων για τους χρήστες της συσκευής.

Σε συνδυασμό με αυτά τα χαρακτηριστικά, το Optimus Pad LTE προσφέρει εύκολο έλεγχο και εύχρηστες λειτουργίες, όπως το Smart Movie Editor για την επεξεργασία εικόνων και βίντεο με μεγαλύτερη άνεση. Επιπλέον, το Web Duet που επιτρέπει την αποστολή e-mails, μηνυμάτων και ανανέωσης των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης (SNS) με λειτουργίες αναζήτησης, και το On-Screen Phone, διασφαλίζουν τη συμβατότητα με τα smartphones της LG.

Το LG Optimus Pad LTE διαθέτει εξαιρετική φορητότητα και εντυπωσιακή σχεδίαση, με βάρος που φτάνει τα 479 γρ. και πάχος μόλις 9,34 χιλ.. Επιπλέον, παρέχει κορυφαία απόδοση, καθώς είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή dual core ταχύτητας 1,5 GHz και λειτουργικό Android 3.2 Honeycomb. Τέλος, διαθέτει θύρα HDMI και υποστήριξη DLNA, αυξάνοντας τις επιλογές συνδεσιμότητας και υποστήριξης περιεχομένου υψηλής ανάλυσης.

Βασικά χαρακτηριστικά
•    Λειτουργικό σύστημα: Android 3.2 Honeycomb
•    Διαθέσιμη μνήμη: 32GB (Micro SD έως και 32GB
•    Διαστάσεις: 245 x 151,4 x 9,34 χιλ.
•    Βάρος: 497 γρ.
•    Οθόνη: IPS True HD μεγέθους 8,9 ιντσών
•    Ανάλυση Οθόνης: 1.280 x 768
•    Κάμερα: 8MP (πίσω) / 2MP (εμπρός)
•    Επεξεργαστής: Qualcomm 1,5GHz Dual-Core / Dual Channel
•    Μπαταρία: 6.800 mAh
•    Συνδεσιμότητα: HDMI, DLNA

Ίσως σας ενδιαφέρουν…