Η LG παρουσιάζει το Vu 3

Η LG παρουσίασε επίσημα το νέο Vu 3 με οθόνη 4:3, συνοδευτικό stylus και Snapdragon 800 chipset.

Το LG Vu 3 αφήνει πίσω του το “τετραγωνισμένο” στιλ των δύο προκατόχων του και πηγαίνει σε πιο “στρογγυλεμένες” καταστάσεις, που φαίνεται να έχουν δανειστεί από το Optimus G Pro. Ωστόσο, το σήμα κατατεθέν της σειράς Vu, η οθόνη 4:3, παραμένει και σε αυτό το μοντέλο.

Διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών IPS LCD, ανάλυσης 1.280 x 960 pixels. Η LG υποστηρίζει ότι η εν λόγω οθόνη προσφέρεται κυρίως για την ανάγνωση κειμένου, τόσο σε μορφή αρχείων όσο και σε web pages. Η συσκευή συνοδεύεται από stylus και ενσωματώνει chipset Snapdragon 800 με 4 πυρήνες Krait 400 CPU και Adreno 330 GPU (για την απόδοση των γραφικών).

Το Vu 3 διαθέτει κάμερα ανάλυσης 13 Megapixel, χωρίς να διευκρινίζεται αν διαθέτει σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας. Επίσης, η συσκευή δανείζεται και ορισμένα στοιχεία από το G2 όπως η υποστήριξη LTE-Advanced (ταχύτητα downloading έως 150 Mbps), το KnockOn (λειτουργία ξυπνητηριού με το διπλό χτύπημα της οθόνης), το Guest mode και το QLink (στέλνει ειδοποιήσεις ανάμεσα σε μία συσκευή και ένα tablet).

To LG Vu 3 θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...