Η Motorola Mobility έφερε το Motorola RAZR

Καλωσορίστε το νέο εντυπωσιακό Motorola RAZR, το οποίο φέρνει η Motorola Mobility Hellas. Απίστευτα λεπτό και ελαφρύ, αυτό το smartphone είναι γεμάτο από καμπύλες. Διαθέτοντας ένα υπέροχο ανάγλυφο γυάλινο πρόσωπο, πλευρές κομμένες από διαμάντι και μια υπέρ-ζωντανή Super AMOLED Advanced οθόνη 4.3 ιντσών για εξαιρετικά μοναδικές ζωηρές εικόνες, το Motorola RAZR επιδεικνύει επίσης ίνες KEVLAR και Corning Gorilla Glass ώστε η οθόνη να έχει αντίσταση απέναντι στις γρατζουνιές και στα γδαρσίματα. Στην πραγματικότητα, όλα τα κομμάτια του Motorola RAZR προστατεύονται από μία επένδυση που τα φυλάσσει από τις σταγόνες του νερού – ακόμα και τους εσωτερικούς ηλεκτρικούς πίνακες. Το Motorola RAZR θα είναι διαθέσιμο στ καταστήματα της Ελλάδας από σήμερα.

Όσο είναι ακόμα εντυπωσιασμένοι από το εξωτερικό, δείξτε τους τι υπάρχει στο εσωτερικό. Η 1GB RAM συνδέεται με το διπλό επεξεργαστή 1.2GHz και το Android™ 2.3.5 για να σου παρέχει γρήγορο σαν αστραπή περιβάλλον χρήσης και τη δυνατότητα να πραγματοποιείς παράλληλες λειτουργίες όπως ποτέ ξανά. Αναπαρήγαγε τις λίστες τραγουδιών σου καθώς ελέγχεις τα email σου, κοίτα τις φωτογραφίες — όλα την ίδια στιγμή, χωρίς καθυστέρηση. Το Motorola RAZR διατίθεται με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Motorola MotoCast™1, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να μεταφέρεις ή να αποθηκεύεις περιεχόμενο από τον υπολογιστή σου στο σπίτι ή στο γραφείο κατευθείαν στη συσκευή σου, έτσι ώστε τα προσωπικά σου αρχεία να είναι πάντα εύκολα προσβάσιμα. Παρακολούθησε ταινίες σε μια οθόνη που διαθέτει περισσότερη γκάμα χρωμάτων από τις περισσότερες LCD τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας. Και όταν κουραστείς να παρακολουθείς (αν είναι πιθανό), χρησιμοποίησε τη βιντεοκάμερα κινηματογραφικής ποιότητας 720p HD που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος και την κάμερα 8 MP στο πίσω μέρος για ακόμα πιο ευκρινή 1080p HD βιντεολήψη για να δημιουργήσεις τις δικές σου ταινίες – όλες με τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνων και να μετατρέψεις τη ζωή σου σε τέχνη χωρίς να κουραστείς.

“Με το νέο Motorola RAZR έχουμε ξαναφανταστεί μια εικόνα. Το πιο ελκυστικό smartphone που λειτουργεί με Android, εκτός από λεπτότερο από το smartphone των φίλων σου, είναι και πιο όμορφο», δηλώνει ο Σπύρος Τσίτος, Country Manager της Motorola Mobility Ελλάδας & Βαλκανίων.

Εργαστείτε έξυπνα, όχι σκληρά
Κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται σε κυβερνητικά έγγραφα προστατεύει τα email, τις επαφές και το ημερολόγιο σου ώστε να είσαι έτοιμος για την εργασία σου. Ακόμα και ο αυστηρός διευθυντής IT manager θα εντυπωσιαστεί. Δούλεψε έξυπνα με τις Έξυπνες Ενέργειες — μία προεγκαταστημένη εφαρμογή στο Motorola RAZR που σου επιτρέπει την αυτοματοποίηση των καθημερινών σου εργασιών και προσφέρει καλύτερη ζωή στη μπαταρία. Η εφαρμογή Έξυπνες Ενέργειες μπορεί να μειώσει την ένταση ήχου όταν βρίσκεσαι στη δουλειά, να αλλάξει τις ρυθμίσεις του Bluetooth και του GPS όταν βρίσκεσαι σπίτι για να εξοικονομήσει μπαταρία, ή να στείλει μήνυμα σε κάποιον αν δεν προλάβεις την κλήση του – επιτρέποντάς σου να επικεντρωθείς σε πιο σημαντικά θέματα.

Αξεσουάρ που ζωντανεύουν ένα νέο κόσμο
Το Motorola RAZR είναι δυναμικό από μόνο του αλλά όταν συνδυάζεται με τα αξεσουάρ της Motorola, απελευθερώνεται ένας κόσμος δυνατοτήτων.

Δούλεψε σκληρά, παίξε σκληρά! Με το νέο εργαλείο Work and Play του Motorola RAZR, σύνδεσε τη συσκευή σου στο HD Multimedia Station για να το συνδέσεις στην τηλεόραση HD, στα ηχεία και στα υπόλοιπα περιφερειακά για διασκέδαση σε μεγάλη οθόνη. Κάθισε αναπαυτικά και χρησιμοποίησε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που συμπεριλαμβάνονται μέσω της τεχνολογίας Bluetooth για να εκμεταλλευτείς πλήρως την επαναστατική εφαρμογή webtop της Motorola, που σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς αρχεία και να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο μέσω του Firefox. Το Smart Controller σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο του περιεχομένου σου στη μεγάλη οθόνη, ενώ έχεις εύκολη πρόσβαση στις κλήσεις σου όταν το τηλέφωνό σου είναι τοποθετημένο στο dock. Βρίσκεσαι έξω? Γιατί να μην χρησιμοποιήσεις το νέο λείο και ελαφρύ Motorola Lapdock 500 Pro με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και οθόνη 14’’ HD ανάλυσης, το Lapdock 500 Pro μοιάζει εξωτερικά με λεπτό laptop,αλλά ζωντανεύει μόνο όταν τοποθετήσεις το RAZR. Παρακολούθησε ταινίες, επεξεργάσου αρχεία, πραγματοποίησε βιντεοκλήσεις με την ενσωματωμένη κάμερα και πλοηγήσου στο διαδίκτυο μέσω του Firefox. Χρειάζεσαι κάτι μικρότερο? Το Motorola Lapdock 100 σου δίνει ακριβώς τις ίδιες cloud δυνατότητες υπολογιστή απλά σε μικρότερο και πιο περιεκτικό μέγεθος με οθόνη 10.1’’. Τώρα έχεις το μυαλό, τη δύναμη και την ομορφιά να κάνεις το απίθανο πιθανό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...