Η Motorola Mobility ανακοινώνει το Motorola ATRIX

Η Motorola Mobility, Hellas, ανακοινώνει σήμερα το Motorola ATRIX™, το smartphone με επεξεργαστή με διπλό πυρήνα που παρέχει τη δύναμη του φορητού υπολογιστή μέσα στην τσέπη σου.

Συνδυασμένο με την επαναστατική εφαρμογή webtop, το Motorola ATRIX μεταμορφώνεται όταν τοποθετείται στο συνοδευτικό LapdockTM ή στο HD Multimedia Dock, λειτουργεί με browser Mozilla Firefox 3.6 και υποστηρίζει Adobe® Flash® Player για να ανοίγει όλα τα πλούσια γραφικά, animations και βίντεο στο διαδίκτυο. Το Motorola ATRIX αναμένεται στην ελληνική αγορά από τις 7 Οκτωβρίου.

«Τα smartphones χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ως οι κυρίως ψηφιακές οθόνες», δηλώνει ο Σπύρος Τσίτος, Country Manager Ελλάδος της Motorola Mobility Hellas. «Το Motorola ATRIX εισάγει μία καινούρια εποχή στον φορητό υπολογιστή συνδυάζοντας τη δυναμική φορητή συσκευή με τη διαδραστική εφαρμογή webtop* και αποκλειστικά docks, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επεκτείνουν τις δυνατότητες των smartphones σε μια εμπειρία που θυμίζει PC. Συγχρόνως, προσφέρεται μια επαναστατική διαδραστική εμπειρία με υπολογιστή που περισσότερη δύναμη στους ανθρώπους, δείχνοντάς τους νέους τρόπους για να παραμένουν συνδεδεμένοι, ενημερωμένοι και ψυχαγωγημένοι είτε είναι στο σπίτι, είτε στη δουλειά είτε οπουδήποτε ενδιάμεσα.»

Τα συνοδευτικά docks απελευθερώνουν τη δύναμη του webtop
Το Motorola ATRIX είναι σχεδιασμένο για να γίνει ουσιαστικά ο κύριος κόμβος του χρήστη για να δημιουργεί, να επεξεργάζεται και να απολαμβάνει έγγραφα, πολυμέσα και περιεχόμενο. Αυτό καθίσταται εύκολο μέσα από την τελευταία έκδοση της εφαρμογής webtop* της Motorola και τα προαιρετικά docks που παρέχουν στους χρήστες μια μεγαλύτερη οθόνη, πληκτρολόγιο και trackpad – δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες για μια πιο ενισχυμένη αλλά και πιο διαδραστική εμπειρία που θυμίζει υπολογιστή με τις συσκευές τους.

Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής webtop* οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές AndroidTM σε μια μεγαλύτερη οθόνη, να περιηγηθούν στις αγαπημένες τους ιστοσελίδες μέσα από μια πλήρη επιφάνεια εργασίας Firefox, να στείλουν άμεσα μηνύματα, να ελέγξουν τα email, να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους και να πραγματοποιούν κλήσεις – όλα την ίδια στιγμή. Επιπροσθέτως, το Κέντρο Ψυχαγωγίας επιτρέπει στους χρήστες να προβάλουν τις φωτογραφίες, να παίζουν μουσική και να παρακολουθούν βίντεο από μια HD τηλεόραση στο σαλόνι τους. Οι κλήσεις ακόμα συνεχίζονται χωρίς διακοπή αν το Motorola ATRIX μετακινηθεί από το dock.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή webtop, οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις χρήστες με υπάρχον λογαριασμό Citrix θα επωφεληθούν από την εφαρμογή Citrix Receiver που παρέχει ασφαλή, υψηλής επίδοσης πρόσβαση σε εικονικές επιφάνειες εργασίας όπως Windows, διαδίκτυο και εφαρμογές γραφείου που φιλοξενούνται στο Citrix XenDesktop. Μαζί με την πλήρη σειρά για εργασίες γραφείου και εφαρμογές email, οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές διαδικτύου όπως Google DocsTM, καθώς και οποιαδήποτε εφαρμογή HTML και υπηρεσία από την πλήρη επιφάνεια εργασίας του προγράμματος πλοήγησης.

Τα δύο docks που προτείνει η Motorola περιλαμβάνουν:
• Με έναν απίστευτα λεπτό σχεδιασμό που ζυγίζει περίπου 1,1 κιλά, το Lapdock1 διαθέτει οθόνη 11.6 ίντσες, πλήρες πληκτρολόγιο, ηχεία, και μπαταρία 36Wh 3 κυττάρων που διαρκεί έως και 8 ώρες2. Οι χρήστες τοποθετούν το Motorola ATRIX στο πίσω μέρος του Lapdock για να ζήσουν την εμπειρία της πραγματικής ευελιξίας στη δουλειά, στο σπίτι και όταν βρίσκονται σε κίνηση με μια συσκευή που είναι ελαφρύτερη και μικρότερη από τα περισσότερα laptop της αγοράς.
• Με τρεις θύρες USB και μία θύρα HDMI, το Motorola HD Multimedia Dock μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασίες σταθερού υπολογιστή συνδέοντας το με οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι και ηχεία που είναι συμβατά με HDMI. Επίσης το dock μπορεί να συνδεθεί με τηλεόραση και ηχητικό σύστημα home theater που είναι συμβατά με HDMI για να απολαμβάνεις βίντεο, μουσική, παιχνίδια και ακόμα περισσότερα.

Κύρια χαρακτηριστικά:
• Το Motorola ATRIX λειτουργεί με AndroidTM 2.3 με ανανεωμένο περιβάλλον για χρήστες, καλύτερη διαχειριστή μπαταρίας και δεδομένων, τη δυνατότητα να μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τις εφαρμογές σου
• Πρόσβαση σε περισσότερες από 250.000 εφαρμογές και παιχνίδια από το Android MarketTM
• Επεξεργαστής με διπλό πυρήνα 1GHz για γρήγορη πλοήγηση στο διαδίκτυο και αποδοτικά παιχνίδια
• Πλήρη μνήμη RAM 1 GB για αδιάκοπες πολλαπλές λειτουργίες (multi-tasking), όπως να παρακολουθείς ταινία ενώ λαμβάνεις και απαντάς σε email
• qHD οθόνη που προσφέρει υψηλή ανάλυση και χρώμα 24-bit, διευκολύνοντας την ανάγνωση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο
• Κάμερα στο πίσω και στο μπροστά μέρος για βιντεοκλήσεις και τη δυνατότητα καταγραφής σε HD
• Έως και 48GB αποθήκευση (16GB εσωτερική μνήμη και προαιρετική 32GB MicroSD κάρτα) – αρκετή για να αποθηκεύσεις χιλιάδες τραγούδια, φωτογραφίες και ταινίες3
• 2.4GHz και 5GHz Wi-Fi 802.11n υποστήριξη, που διευκολύνει τις ταχύτητες κατεβάσματος και ανεβάσματος έως και 50% συγκριτικά με τα υπόλοιπα smartphones.
• Πιο λεπτή από 11mm με 1930 mAh μπαταρία για επεκτεινόμενο χρόνο αναμονής και χρόνο ομιλίας2
• Δύο μικρόφωνα με τεχνολογία για μείωση θορύβων έτσι ώστε οι κλήσεις σου θα ακούγονται δυνατά και καθαρά ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα

Διαθεσιμότητα
Το Motorola ATRIX αναμένεται στην Ελληνική αγορά στις 7 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Motorola ATRIX και για πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών του, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.motorola.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...