Η NOKIA παρουσίασε τα τρία νέα προσιτά κινητά της της σειράς ΝΟΚΙΑ C

Σε συνέχεια των πρόσφατων λανσαρισμάτων των συσκευών G11 και G21, η HMD Global, αντιπρόσωπος εταιρεία των κινητών τηλεφώνων Nokia, ανακοίνωσε τρία ολοκαίνουργια smartphones της σειράς Nokia C, το C21, το C21 Plus και το C2 2nd edition, σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισαν τα Nokia smartphones στην αγορά οικονομικά προσιτών συσκευών.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη αγορά smartphones είχε, για την HMD Global, σημαντική αύξηση εσόδων της τάξεως 41% από το 2020 στο 2021. Γενικότερα, το 2021 αποτέλεσε για την HMD Global την πρώτη ολόκληρη χρονιά κερδοφορίας.

Προβλέποντας 1 εκατομμύριο εγγραφές στο Service Suite το πρώτο εξάμηνο του 2021, η HMD ανακοίνωσε ακόμη ένα νέο τμήμα Υπηρεσιών, με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξής της. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η κίνηση θα ωθήσει την εταιρία σε περαιτέρω ανάπτυξη, θα προσελκύσει νέα ταλέντα και θα υποστηρίξει καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες, εκσυγχρονίζοντας τις εσωτερικές διαδικασίες.

Ο Florian Seiche, Chief Executive Officer της HMD Global δήλωσε:

«Το 2021 αποτέλεσε μία χρονιά αναδιαμόρφωσης, επιφέροντας σημαντικά επίπεδα  ανάπτυξης κερδοφορίας της επιχείρησης. Σήμερα, γιορτάζουμε ένα νέο κερδοφόρο κεφάλαιο για την HMD Global με την κυκλοφορία τριών νέων οικονομικά προσιτών συσκευών, που έχουν ως βάση τους την ασφάλεια και εγγυόνται σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες την πρόσβασή στην καινοτόμα τεχνολογία σε οικονομικές τιμές. Έχω τη χαρά να ανακοινώσω ότι η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει ικανοποιητικές  λύσεις τόσο για smartphones όσο και για άλλες συσκευές. Στην HMD, συνδυάζουμε δύο συστατικά, την εμπειρία μας για smartphones υψηλής ποιότητας και τις οικονομικά προσιτές λύσεις, στοχεύοντας να κάνουμε τη σύγχρονη τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας προσβάσιμη σε  όλους. Συνδυάζοντας τις εταιρικές μας υπηρεσίες, που προβλέπουν σε 1 εκατομμύριο εγγραφές το πρώτο εξάμηνο με την παροχή ενός εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσιών, το οποίο οι πελάτες περιμένουν από εμάς, προσφέρουμε μία προσβάσιμη και συνεχώς συνδεδεμένη εμπειρία τόσο για ανθρώπους, όσο και για επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο».

Σειρά C: C21, C21 Plus και C2 2nd edition

Οι τρεις νέες συσκευές αποτελούν την επιτομή της αντοχής και της μεγάλης διάρκειας ζωής της μπαταρίας, χαρακτηριστικά για τα οποία άλλωστε τα τηλέφωνα Nokia έχουν τεράστια απήχηση εδώ και χρόνια. Επιπλέον, σε συνδυασμό με το καλύτερο λογισμικό Android™ και τις ενημερώσεις ασφαλείας εναρμονίζονται ακόμη περισσότερο με το όραμα της HMD για το 2022 και μελλοντικά – δηλαδή να δημιουργεί τηλέφωνα Nokia που έχουν διάρκεια μέσα στο χρόνο, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους. Ακόμη, τα τηλέφωνα Nokia εναρμονίζονται με την «κομψή» Φινλανδική αισθητική που αποτελεί κομμάτι της πρακτικότητας και λειτουργικότητάς τους. Η εταιρεία ενισχύει την επιτυχημένη σειρά Nokia C-series με τρία νέα λανσαρίσματα, C21, C21 Plus και C2 2nd edition, μια σειρά που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2020 και ήδη φέρνει το 16% των συνολικών πωλήσεων smartphone της εταιρείας τα τελευταία 5 χρόνια.

Αξεσουάρ για τη σειρά C

Η ιστορία ανάπτυξης της HMD συνεχίζεται με τη σειρά αξεσουάρ που διπλασιάζει τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στα αξεσουάρ του 2021 και στοχεύει σε περεταίρω μελλοντική ανάπτυξη. Τα Nokia C21, C21 Plus and C2 2nd edition έρχονται με μία σειρά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ενσύρματων και ασύρματων ακουστικών κεφαλής και ασύρματων earbuds, που προσφέρουν εύκολη και χωρίς επαφή εμπειρία κλήσης.

  • Nokia Go Earbuds 2+: Ασύρματα, με καθαρό ήχο, άνετη εφαρμογή και εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, διαθέτουν ακύρωση περιβαλλοντικού θορύβου (ENC) και εντυπωσιακή αντοχή στον ιδρώτα και το νερό, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν έως και 24 ώρες αναπαραγωγής ακόμα και τις πιο βροχερές ημέρες
  • Nokia Headphones (διαθέσιμα σε ενσύρματη και ασύρματη έκδοση): Ο ελαφρύς σχεδιασμός με μαλακή αντικραδασμική προστασία πάνω από το αυτί και ο αναδιπλούμενος βραχίονας για επιπλέον άνεση και ευκολία, προσφέρουν απρόσκοπτη εμπειρία, είτε δουλεύετε είτε ακούτε μουσική

Τομέας HMD Enterprise

Οι 1 εκατομμύριο εγγραφές κατανέμονται μεταξύ τριών βασικών προϊόντων (Connect Pro, Enable Pro και Softlock), που επί του παρόντος, υπάγονται στο κομμάτι της HMD Global Services και αποτελούνται από συνδέσεις IoT, άδειες EMM και άδειες κλειδώματος συσκευών. Η παγκόσμια ανάπτυξη των υφιστάμενων σειρών HMD Global Services οδήγησε στην υποδιαίρεση τους, η οποία θα επιτρέψει περαιτέρω στην ομάδα να επικεντρωθεί στη βελτίωση των υφιστάμενων σειρών, καθώς και στην καινοτομία και τη δημιουργία νέων προϊόντων για τους πελάτες.

Η Janne Lehtosalo ανέφερε: «Η γκάμα των επιχειρηματικών μας υπηρεσιών IoT έχει ήδη επηρεάσει σημαντικά πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων κλάδων που αφορούν σε logistics, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και  χρηματοοικονομική τεχνολογία. Μετά τη δημιουργία του νέου τομέα υπηρεσιών, πιστεύουμε ότι θα οργανωθούμε καλύτερα με στόχο να επεκτείνουμε την προσφορά μας σε περισσότερες βιομηχανίες, να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες μας και να φέρουμε νέες υπηρεσίες στην αγορά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η πρόβλεψή μας αφορά  πάνω από 1 εκατομμύριο εγγραφές στο πρώτο εξάμηνο και είμαστε περήφανοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε με συνέπεια μοναδικές υπηρεσίες, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκονται οι χρήστες ανά τον κόσμο».

Ίσως σας ενδιαφέρουν…