Η realme ανάμεσα στις 50 πιο καινοτόμες εταιρείες της Κίνας για το 2020

Η realme, η μάρκα που καθορίζει όλες τις νέες τάσεις στην τεχνολογία, με σταθερή δέσμευση της να παρέχει τα πιο καινοτόμα προϊόντα στο χώρο των smartphones και του διαδικτύου για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, έχει την τιμή να ανακοινώσει την συμπερίληψη του ονόματός της στην λίστα του κορυφαίου επιχειρηματικού περιοδικού Fast Company με τις 50 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Κίνας για το 2020.

Τα καινοτόμα επιτεύγματα της realme και η ταχεία πρόοδος που η εταιρεία πετυχαίνει στον τομέα της τεχνολογίας επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο, τόσο από ειδικούς και εμπειρογνώμονες διεθνούς βεληνεκούς όσο και από αναγνωρισμένα mainstream media. Στο τρίτο τρίμηνο του 2019, η realme, έχοντας συμπληρώσει μόλις ενάμισι έτος από την ίδρυσή της και χάρη στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρουν όλα τα προϊόντα της, κατάφερε να συγκαταλεχθεί ανάμεσα στις 7 κορυφαίες εταιρείες smartphone στον κόσμο με βάση την κατάταξη που διαμόρφωσε η παγκοσμίου φήμης εταιρεία ανάλυσης επιχειρηματικών δεδομένων Counterpoint. Τον Νοέμβριο του 2020, η realme ανακηρύχθηκε και πάλι από την Counterpoint ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, με πωλήσεις 50 εκατομμυρίων προϊόντων μέσα σε μόλις 9 τρίμηνα.

H realme συγκαταλέχθηκε στις 50 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της Κίνας για το 2020

Το επιχειρηματικό περιοδικό Fast Company βρίσκεται ανάμεσα στα τρία διασημότερα επιχειρηματικά περιοδικά διατηρώντας αντίστοιχη φήμη με το Fortune και το Business Week. Η λίστα του, “Οι 50 πιο καινοτόμες εταιρείες”, λαμβάνει υπόψη όλες τις ολοκληρωμένες δυνατότητες καινοτομίας που έχουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι ενώ υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευση του περιοδικού να ανακαλύπτει την πραγματικά καινοτόμο ανταγωνιστικότητα και την επενδυτική αξία σε παγκόσμιο επίπεδο. Λόγω του εξαιρετικού κύρους από το οποίο χαρακτηρίζεται το περιοδικό, η λίστα του αυτή αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένας πολύ σημαντικός δείκτης επιτυχημένης επιχειρηματικότητας και υψηλής επενδυτικής αξίας για τις επιχειρήσεις. Κινεζικές εταιρείες όπως η Tencent, η DJI και η Alibaba συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα με τις κινεζικές επιχειρήσεις και σε προηγούμενα έτη. Για το 2020 και με γνώμονα τις προκλήσεις από την παγκόσμια οικονομική ύφεση, τα κριτήρια επιλογής του περιοδικού διαφοροποιήθηκαν: οι εταιρείες που θα επιλέγονταν φέτος θα έπρεπε να είναι σε θέση να συνεχίζουν να εξελίσσονται και να επεκτείνονται στις καλές εποχές αλλά και να διατηρούν την σταθερότητα και την επιμονή τους στις αντιξοότητες, πλήρως προσαρμοζόμενες στο περιβάλλον γύρω τους όπως αυτό θα διαμορφώνεται κάθε φορά, ενστερνιζόμενες τις αλλαγές και επιμένοντας ταυτόχρονα στη διατήρηση των υψηλών επιδόσεων τους. Η realme, ως μία γνήσια πρωτοποριακή μάρκα, παρέμεινε πιστή στη φράση που προσδιορίζει ολόκληρη τη φιλοσοφία της, “Dare to Leap” («Τόλμησε το άλμα..») και συνέχισε να αναπτύσσεται ενάντια στην γενικευμένη πτωτική τάση της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Αποτέλεσε έτσι μία από τις εταιρείες smartphone που σημείωσαν σημαντική ανάπτυξη στα δύο πρώτα τρίμηνα του 2020, ενώ διατήρησε ακλόνητη τη θέση της ανάμεσα στις mainstream μάρκες smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Li Bingzhong, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της realme, σημειώνει: «Υπάρχουν δύο τρόποι για να καινοτομήσει κανείς: ο πρώτος είναι η έρευνα και η ανάπτυξη στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, ώστε να έχουμε περαιτέρω ικανότητες καινοτομίας σε τομείς που απαιτούν υψηλή ακρίβεια. Ο δεύτερος τρόπος είναι η σημαντική μείωση του κόστους στην ήδη «ώριμη» τεχνολογία, που μας επιτρέπει να την καταστήσουμε περισσότερο προσιτή και διαδεδομένη στο ευρύ κοινό. Η realme έχει διαλέξει τον δεύτερο δρόμο».

Η φιλοδοξία της realme είναι να παρέχει στους νεαρούς χρήστες τεχνολογίας όλου του κόσμου smartphones αλλά και προϊόντα σχετιζόμενα με το διαδίκτυο, τα οποία όχι μόνο θα είναι εξοπλισμένα με τα πιο πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, αλλά θα είναι πάντα διαθέσιμα σε προσιτή τιμή. Κάθε προϊόν υπερτερεί σε σχεδιασμό και απόδοση μεταξύ των ανταγωνιστικών προϊόντων ίδιου εύρους τιμών.

H realme πρώτη εισήγαγε την κάμερα 64MP σε κινητό, ενώ πρωτοπόρησε και στη χρήση της πλατφόρμας για κινητά Snapdragon 865 / 765G. Πρωτοστάτησε στην υιοθέτηση και διάδοση τεχνολογιών γρήγορης φόρτισης για όλη τη γκάμα των προϊόντων της και συνέχισε να παρέχει τη γρήγορη φόρτιση 65W SuperDart για όλα τα προϊόντα της ακόμη και αυτών που βρίσκονται στο χαμηλότερο εύρος τιμών. Η εταιρεία πέτυχε να καταστήσει δημοφιλή την τεχνολογία 5G στην παγκόσμια τεχνολογική σκηνή και είναι μία από τις πρώτες μάρκες που κυκλοφόρησε smartphone 5G σε πολλές αγορές διεθνώς, εισάγοντας έτσι την τεχνολογία 5G στα κινητά με τιμή κάτω των 300 ευρώ, με το λανσάρισμα του realme 7 5G .

Αποστολή της realme είναι να επιτρέψει σε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους χρήστες από όλον τον κόσμο να βιώσουν πλήρως τις δυνατότητες των προηγμένων τεχνολογιών. Προκειμένου να το επιτύχει αυτό, η εταιρεία θα παραμείνει πιστή στη νοοτροπία της βασισμένη στην τόλμη και την καινοτομία, επιφυλάσσοντας συνεχώς εκπλήξεις και ανατροπές στις δυνατότητες των προϊόντων της για όλους τους χρήστες της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...