Η realme θα κυκλοφορήσει τη ναυαρχίδα της εξοπλισμένη με το MediaTek’s Dimensity 1200

Με την κυκλοφορία του νέου, κορυφαίου τσιπ smartphone 5G Dimensity 1200 της MediaTek, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοινώνει ότι θα είναι από τις πρώτες εταιρείες που θα κυκλοφορήσουν μοντέλο smartphone με το τσιπ Dimensity 1200, χτίζοντας έτσι ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο από μοντέλα-κορωνίδες.

Στηριζόμενο στη συνολική βελτίωση της απόδοσης του Dimensity 1200 για το δίκτυο 5G, της Τεχνητής Νοημοσύνης, της κάμερας και των παιχνιδιών, το smartphone-κορωνίδα της εταιρείας έρχεται να προσφέρει μια συνολικά ανώτερη εμπειρία 5G για όλους τους χρήστες.

Ο ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Sky Li ανέφερε σχετικά πως «η realme διατηρεί στενή συνεργασία με την MediaTek από το ξεκίνημά της. Ως η εταιρεία που κατέστησε το 5G πραγματικά προσιτό για όλους, η realme έχει δεσμευτεί να προσφέρει smartphones 5G με σχεδιασμό που διαμορφώνει τις νέες τάσεις στη βιομηχανία και απόδοση που κάνει πραγματικά άλματα σε σχέση με τις υπάρχουσες τεχνολογίες, προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία για τους χρήστες σε όλον τον κόσμο. Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην απόδοσή μας στην αγορά και στη διαμόρφωση της φήμης μας, η οποία ολοένα και εξαπλώνεται στις αγορές παγκοσμίως. Το 2021, η realme θα είναι από τις πρώτες μάρκες που θα λανσάρουν ένα μοντέλο smartphone εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά του κορυφαίου τσιπ 5G New Dimensity, ενώ θα συνεχίσει τη στενή της συνεργασία με την MediaTek για την προώθηση της δημοτικότητας του δικτύου 5G και την ακόμα πιο ευρεία πρόσβαση όλου το κόσμου σε αυτό».

Αυτή τη φορά, η MediaTek κυκλοφόρησε το κορυφαίο τσιπ 5G Dimensity 1200 με την προηγμένη τεχνολογία 6nm, η οποία προσφέρει ακόμη πιο ισχυρή απόδοση αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας ηγετική θέση στην τεχνολογία 5G και

δημιουργώντας μια απρόσκοπτη εμπειρία για κάθε μέρος και στιγμή. Ταυτόχρονα, το Dimensity 1200 επιτυγχάνει μια σημαντική καινοτομία στον τομέα των πολυμέσων τεχνητής νοημοσύνης, ειδικά στις δυνατότητες προβολής παιχνιδιών, δίνοντας ακόμη περισσότερες δυνατότητες στο νέο smartphone – κορωνίδα της εταιρείας.

To realme X7 Pro “Ιριδίζον”

H realme είχε λανσάρει προηγουμένως και άλλα μοντέλα εξοπλισμένα με το συγκεκριμένο τσιπ όπως την σειρά Dimensity, ενώ διαθέτει πλούσια εμπειρία στη βελτιστοποίηση της απόδοσης των συγκεκριμένων τσιπ. Το realme X7 Pro είναι εξοπλισμένο με το ισχυρό τσιπ Dimensity 1000+, το οποίο προσφέρει την υψηλότερη απόδοση. Με μοντέρνο σχεδιασμό, οθόνη υψηλής ποιότητας και ταχεία φόρτιση 65W, το realme X7 Pro έγινε αμέσως δεκτό με ενθουσιασμό από νέους χρήστες.

realme 7 5G Το «Μπλε της Βαλτικής»

Η realme έχει προχωρήσει τη συνεργασία της με τη MediaTek προκειμένου να κυκλοφορήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα αρκετά μοντέλα 5G. Είναι επίσης η πρώτη μάρκα που κυκλοφόρησε smartphones 5G εξοπλισμένα με τον επεξεργαστή Dimensity 800U. Τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησε το realme 7 5G με επεξεργαστή Dimensity 800U σε πολλές αγορές παγκοσμίως, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην διάδοση των smartphones 5G στο ευρύ κοινό και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο ελληνικό κοινό.

Μέχρι στιγμής, τα προϊόντα της realme έχουν κυκλοφορήσει σε 61 αγορές παγκοσμίως, καθιστώντας την έτσι την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone που με περισσότερες από 50 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και επιτρέποντας στους νέους σε πολλές διαφορετικές αγορές να έχουν άμεση πρόσβαση σε προηγμένα προϊόντα 5G.

Προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες μία πλουσιότερη και διαφοροποιημένη εμπειρία, ο αντιπρόεδρος της realme Chase Xu τόνισε ότι από το 2021 η realme θα οικοδομήσει μία στρατηγική σε διπλή πλατφόρμα και με διπλά προϊόντα-κορωνίδες. Στη συνέχεια, το λανάρισμα των νέων προϊόντων της realme θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία θα συνεχίσει να εξερευνά τα όρια της ανώτατης εμπειρίας που μπορεί να προσφέρει στους χρήστες με όσο το δυνατόν περισσότερες εκπλήξεις.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…