Η realme λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου το C67, το «Champion» smartphone με κάμερα 108MP

Η realme ξεπέρασε τις 200 εκατομμύρια αποστολές smartphone παγκοσμίως και έγινε το 5o αναπτυσσόμενο brand που επιτυγχάνει αυτό το ορόσημο, για αυτό και είναι ανάμεσα στα διεθνή brand που φιλοξενούνται στο “200 Million Club”.

Έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, η σειρά C πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67. To C67 της realme είναι η αναβαθμισμένη έκδοση της σειράς C προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία της κάθε στιγμής που μπορεί να έχει ένας χρήστης μετά το best-seller C55 της realme μέσα στο 2023.

Το realme C67 έρχεται με κάμερα 108MP και κάνει την φωτογραφική εμπειρία πιο δυνατή με αποτέλεσμα, οι φωτογραφίες να είναι πιο καθαρές από αυτές των smartphones με 50MP. Με την κάμερα 108MP και το zoom 3X IN-Sensor μπορεί κάποιος να διακρίνει λεπτομέρειες ακόμα και σε κτίρια που βρίσκονται σε λήψεις από μακρινές αποστάσεις, ενώ οι φωτογραφίες από τα smartphone 50MP είναι πολύ θολές. Η κάμερα 108MP του C67 υποστηρίζει zoom 3X In-sensor, που το καθιστά το καλύτερο στην κατηγορία του.

Ταυτόχρονα, ο μοντέρνος σχεδιασμός του C67 με πάχος μόλις 7,59 χιλιοστά καθώς και η δυνατότητα που δίνει η realme στο να αφαιρεθεί το πλαστικό περίβλημα της οθόνης, αποτελεί ένα σχεδιαστικό χαρακτηριστικό που συνήθως προορίζεται για συσκευές ναυαρχίδες υψηλών προδιαγραφών λόγω της δομικής πολυπλοκότητας. Το C67 της realme είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό smartphone που διατίθεται σε δύο χρώματα, το Sunny Oasis και το Black Rock.

Το realme C67 είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική επιλογή γιατί ο επεξεργαστής (chipset Snapdragon 685 6nm) με βαθμολογία 330k+, προσφέρει υψηλές αποδόσεις, με αποτέλεσμα να προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.  

Ίσως σας ενδιαφέρουν…