Η realme παρέμεινε η μόνη κορυφαία μάρκα smartphone ανάμεσα στις 5 καλύτερες που σημείωσε ετήσια αύξηση αποστολών το 1ο τρίμηνο του 2022 στην Ευρώπη

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone για το 2021 και ανάμεσα στις 4 κορυφαίες επωνυμίες smartphone στην Ευρώπη, έδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα όσον αφορά την απόδοσή της το πρώτο τρίμηνο, παραμένοντας η μόνη μάρκα smartphone ανάμεσα στις 5 κορυφαίες που κατέγραψε ετήσια αύξηση αποστολών μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2022 στην Ευρώπη, σύμφωνα με την Counterpoint.

Στην Ευρώπη, η realme κατάφερε επίσης απίστευτες αποδόσεις, μεταβαίνοντας από τo Top 10 το 1ο τρίμηνο του 2021 στο Top 4 το πρώτο τρίμηνο του 2022, σηματοδοτώντας έτσι μια χρονιά ρεκόρ για την realme Europe, καθώς η εταιρεία βιώνει εξαιρετική ανάπτυξη, σημαντική αναγνώριση στην αγορά και σταθερή επέκταση σε νέα εδάφη. Η δυναμική της realme Europe τους τελευταίους 12 μήνες περιλαμβάνει:

  • Ανάμεσα στις 4 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ επωνυμίες smartphone στην Ευρώπη: Για δύο συνεχόμενα τρίμηνα από το τέταρτο τρίμηνο του 2021 έως το πρώτο τρίμηνο του 2022, η realme εδραιώνει την 4η θέση στην ευρωπαϊκή αγορά και διατηρεί ρυθμό ανάπτυξης 177% το 1ο τρίμηνο του 2022 υπό το φόντο της παγκόσμιας πτώσης των smartphone, σύμφωνα με την έκθεση της Canalys τον Μάιο του 2022.
  • Η Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Επωνυμία Smartphone στην Ευρώπη: Το 2021 ολόκληρο το έτος, η realme στέφθηκε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επωνυμία smartphone στην Ευρώπη με εκπληκτικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 518%.
  • Επιτυχημένη παρουσία στο MWC 2022: Η realme λάνσαρε την πρώτη της premium ναυαρχίδα, το realme GT 2 Pro στο MWC 2022. Η επιτυχία της σειράς GT 2 στο MWC 2022, που αναδείχτηκε και μέσα από το paper tech design  και τα βιώσιμα υλικά, τοποθέτησε τη realme ως το καλύτερο brand του MWC 2022.

Με την πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς realme GT NEO 3 και με αποκορύφωμα τις συναρπαστικές συνεργασίες στο realme GT NEO 3 Naruto Edition και το realme GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition, η realme έκανε μεγάλα βήματα στις αγορές της Ευρώπης.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για περισσότερες προσφορές στην επίσημη ιστοσελίδα www.realme.com.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…