Η TCL Communication ανακοινώνει το Alcatel 3L (2020)

Η TCL Communication ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Alcatel 3L (2020) στην έκθεση CES 2020 στο Las Vegas.

Μια εξέλιξη του μοντέλου Alcatel 3L, αυτό το νέο smartphone έχει δημιουργηθεί ώστε να παρέχει στους χρήστες, τη δυνατότητα να αποτυπώνουν αξιοσημείωτες στιγμές μέσω της έξυπνης τριπλής κάμερας AI. Με την ισχυρή απόδοση της οκταπύρηνης πλατφόρμας, με την 4GB RAM και με τη μακράς διάρκειας μπαταρία 4000mAh, θα επωφεληθείτε επίσης από μια συνεχή εμπειρία θέασης μέσω της εκτεταμένης 6.22 ιντσών HD+ οθόνης.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την κυκλοφορία του Alcatel 3L (2020), το οποίο παρέχει μια εξαιρετική τριπλή κάμερα σε προσιτή τιμή χωρίς να χάσετε την απόδοση απεικόνισης,” δήλωσε ο David Derrida, Product Director Europe, της TCL Communication. “Με τη συσκευή αυτή ο πελάτης έχει πρόσβαση στην πιο σύγχρονη φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και υψηλής ανάλυσης σε προσιτή τιμή.”

Μεταμορφώστε τις φωτογραφίες σας με την AI τριπλή κάμερα 

Το Alcatel 3L (2020) θα σας βοηθήσει να κάνετε τις στιγμές σας αξέχαστες, χάρη στην έξυπνη AI τριπλή κάμερά του. Με τον AI κύριο οπίσθιο αισθητήρα 48MP, η δημιουργία βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού διευκολύνεται με την εφαρμογή της ενσωματωμένης τεχνολογίας 4-σε-1 big pixel. Συμπεριλαμβανομένων των AI αλγόριθμων, το Alcatel 3L (2020) αυτόματα αναγνωρίζει μέχρι και 22 διαφορετικές σκηνές που βοηθούν στην βελτιστοποίηση της εικόνας. Συνεχίζοντας τη φωτογραφική ευελιξία, το Alcatel 3L (2020) είναι επίσης εξοπλισμένο με 2MP macro κάμερα, 5MP super  ευρυγώνια κάμερα και 8MP μπροστινή κάμερα με φλας LCD. Από ηλιοβασιλέματα, ηλιοτρόπια και χαμογελαστές selfies, το Alcatel 3L (2020) θα αναβαθμίσει τις στιγμές σας με εικόνες υψηλής ποιότητας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Ισχυρή απόδοση όλη μέρα

Αξιοποιήστε στο έπακρο το αγαπημένο σας περιεχόμενο με την απόδοση του Alcatel 3L καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ο εξαιρετικά αποδοτικός οκταπύρηνος επεξεργαστής, η 4GB RAM και ο ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης 64GB, διαχειρίζονται αβίαστα και  το πιο απαιτητικό περιεχόμενο. Αυτό οδηγεί στην άνετη χρήση της συσκευής σας, ανεξάρτητα από το αν τραβάτε φωτογραφίες, παίζετε παιχνίδια ή αποθηκεύετε βίντεο HD. Η μεγάλη 4000mAh μπαταρία θα αποτελέσει επίσης βασικό εργαλείο για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε τη 

Σχετικά θέματα

Comments are closed.