Η WIND εμπλουτίζει τις εφαρμογές για Smartphones με το WIND Travel

Τη νέα εφαρμογή «WIND Travel» παρουσιάζει στους χρήστες Smartphones η WIND, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των mobile applications μετά τα πρόσφατα «Μετρητής Χρήσης», «Καταστήματα WIND» και «Call Manager».

Η εφαρμογή «WIND Travel» είναι ένας πρακτικός ταξιδιωτικός οδηγός για την Ελλάδα που βοηθά τους χρήστες να οργανώσουν εύκολα το ταξίδι τους και να βρουν πληροφορίες για τον προορισμό που τους ενδιαφέρει. Αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Sony Ericsson και τα Xperia™ smartphones που κάνουν την καθημερινότητά σας πιο διασκεδαστική και το Travelstyle.gr το πληρέστερο ταξιδιωτικό site που φέρει την υπογραφή του Τάσου Δούση και της έμπειρης δημοσιογραφικής του ομάδας με στόχο να προσφέρει ανά πάσα στιγμή στους χρήστες μοναδικές τουριστικές πληροφορίες για αγαπημένους προορισμούς!

Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή περιέχει:

–           Top 10 ελληνικούς προορισμούς

–           Προτάσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια, αξιοθέατα, διασκέδαση κ.α. με φωτογραφικό υλικό και  χάρτες

–           Δυνατότητα αξιολόγησης

–           Πρόγνωση καιρού

–           Προσφορές  & διαγωνισμούς

–           Σύνδεση με Facebook & e-mail

Η νέα WIND εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Android Market και είναι συμβατή με Smartphones Android 2.1 και πάνω. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.wind.com.gr ή και τηλεφωνικά καλώντας δωρεάν στο 1231 το Τμήμα Εξυπηρέτησης χρηστών Smartphones, 24 ώρες το 24ωρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...