Καινούργια φωτογραφική εμπειρία

Όλο και πιο πολλοί βγάζουν ψηφιακές φωτογραφίες από τα smartphones τους. Τώρα, η Sony δημιούργησε δυο νέα προϊόντα, τα οποία αυξάνουν δραματικά την ποιότητα αυτών των λήψεων, ενώνοντας τη δημιουργική ισχύ μίας φωτογραφικής μηχανής υψηλής ποιότητας με την άνεση του smartphone σας.

Μπορείτε, πλέον, να βγάζετε και να μοιράζεστε εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο HD με το τηλέφωνό σας, με ποιότητα εικόνας και δημιουργικές επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μια αυτόνομη φωτογραφική μηχανή ποιότητας. Οι φωτογραφικές μηχανές- φακοί Cyber-shot DSC-QX100 και DSC-QX10 αποτελούν το ιδανικό ταίρι για το νέο Xperia Z1 και άλλα smartphones – μεταμορφώνοντας το κινητό σας σε μία ισχυρή φωτογραφική μηχανή.

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για όλους όσους αγαπούν τα smartphone τους, αλλά θέλουν ποιότητα φωτογραφιών, που μπορεί να αποδώσει μόνο μια κανονική φωτογραφική μηχανή. Κι ενώ μοιάζουν με φακούς, οι DSC-QX100 και DSC-QX10 είναι πλήρεις φωτογραφικές μηχανές από μόνες τους!

Οι μηχανές DSC-QX100 και DSC-QX10 προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα με την παρεχόμενη σύνδεση για smartphone, η οποία εφαρμόζει σε πολλά δημοφιλή μοντέλα (πλάτος 54-75 χλστ./μέγ. πάχος 13 χλστ.). Η σύνδεση με το τηλέφωνό σας επιτυγχάνεται μέσω Wi-Fi, και της τελευταίας έκδοσης του PlayMemories Mobile, της Sony. Οι κάτοχοι smartphone με τεχνολογία NFC συνδέονται ακόμα πιο εύκολα, με τη σύνδεση με ένα άγγιγμα και χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις.

Τώρα είστε έτοιμοι για λήψεις… αλλά και να ανακαλύψετε έναν εντελώς καινούργιο κόσμο δημιουργικών οπτικών δυνατοτήτων. Χρησιμοποιώντας την μεγάλη, φωτεινή οθόνη του smartphone σας, ως σκόπευτρο πραγματικού χρόνου, «πατήστε» το κλείστρο, ξεκινήστε/σταματήστε την εγγραφή ταινίας, και προσαρμόστε ρυθμίσεις, όπως τη λειτουργία λήψης, το ζουμ και την περιοχή της Αυτόματης εστίασης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την οθόνη του τηλεφώνου σας για να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας, άμεσα, μέσω οποιασδήποτε από τις εφαρμογές του κινητού σας.

Δεν χρειάζεται καν να έχετε συνδεδεμένα το τηλέφωνο ή φωτογραφική σας μηχανή. Τοποθετήστε τη Cyber-shot ακριβώς εκεί που θέλετε και «πατήστε» το κλείστρο από το κινητό σας – είναι ιδανικό για λήψεις, όπου η μηχανή βρίσκεται πάνω από το ύψος των ματιών ή για αυτοπροσωπογραφίες.

Με βάρος μόλις 105 γρ. (με την μπαταρία και το Memory Stick Micro), η Cyber-shot DSC-QX10 συνδυάζει έναν αισθητήρα Exmor R™ CMOS, 18,2 ενεργών megapixel, με έναν υψηλής ποιότητας φακό Sony G Lens. Το εξαιρετικό εύρος οπτικού ζουμ 10x, είναι ιδανικό για ισχυρά κοντινά ανθρώπων, εκδηλώσεων και μακρινών τοπίων, που δεν θα ήταν δυνατόν να επιτευχθούν χωρίς έναν αποκλειστικό φακό ζουμ. Η ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot καταπολεμά το κούνημα της μηχανής, όταν την κρατάτε στο χέρι και δίνει στις φωτογραφίες και στα βίντεό σας σταθερή εμφάνιση, χωρίς θόλωμα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η Cyber-shot™ DSC-QX100 διαθέτει έναν μεγάλο αισθητήρα Exmor R™ CMOS, τύπου 1,0, με 20,2 ενεργά megapixels. Η διαφορά φαίνεται στις εκθαμβωτικές εικόνες με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο – ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους ή το σούρουπο, όπου πολλές φωτογραφικές μηχανές και τηλέφωνα με φωτογραφικές μηχανές αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Είναι εύκολο να καδράρετε λήψεις και να χειρίζεστε τις ρυθμίσεις της μηχανής, όπως τον έλεγχο διαφράγματος και την αντιστάθμιση και τη λειτουργία εγγραφής φωτογραφίας/βίντεο στη μεγάλη οθόνη του smartphone σας. Ο δημιουργικός έλεγχος που αποκτάτε είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που θα είχατε ποτέ με την απλή φωτογραφική μηχανή του κινητού σας, χάρη στη δυνατότητα να συλλαμβάνετε αποεστιασμένες λήψεις με όμορφο φόντο. Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα, με τα αποκλειστικά πλήκτρα, για έλεγχο με τα ακροδάχτυλά σας, στο ζουμ ή στην αποδέσμευση κλείστρου πάνω στο σώμα της μηχανής. Ο συνδυασμός του φακού Carl Zeiss Vario-Sonnar T* με ευρύ διάφραγμα με οπτικό ζουμ 3,6x, με το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot, σάς χαρίζει την ποιότητα εικόνας που θα περίμενε κανείς από μία πρώτης ποιότητας φωτογραφική μηχανή τσέπης.

Ο ισχυρός επεξεργαστής BIONZ στη DSC-QX100 και τη DSC-QX10 ραφινάρει τις εικόνες σας και προσφέρει όμορφα φυσικές και με πολλές λεπτομέρειες φωτογραφίες και βίντεο HD. Με τη λειτουργία Superior Auto παίρνετε ό,τι καλύτερο από κάθε σκηνή, αφού αναγνωρίζει, αυτόματα, δεκάδες διαφορετικές συνθήκες λήψης και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της μηχανής για να συμβαδίζουν με αυτές. Επιπλέον, η DSC-QX100 διαθέτει έναν αποκλειστικό δακτύλιο ελέγχου για τη ρύθμιση της αυτόματης εστίασης και του ζουμ.

Στα αξεσουάρ συμπεριλαμβάνονται μία μαλακή θήκη μεταφοράς και μία αποκλειστική θήκη σύνδεσης της φωτογραφικής μηχανής για να εφαρμόζουν τέλεια με τα τελευταία μοντέλα από τη σειρά Sony Mobile, όπως το ολοκαίνουργιο Xperia Z1.

Τα νέα μοντέλα Cyber-shot DSC-QX100 και DSC-QX10, από τη Sony, είναι ήδη διαθέσιμα για προ-αγορά από την τοποθεσία sony.co.uk. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2013, θα είναι διαθέσιμα για αγορά παντού.

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas