Καιρός & ραντάρ

Με τη δωρεάν εφαρμογή του καιρού είστε πάντα ενημερωμένοι! Δείτε την πιθανότητα βροχής, χιονιά, κεραυνών ή βαριάς καταιγίδας. Η εφαρμογή καιρός δίνει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή σας και οποιεσδήποτε άλλες πόλεις

Πρόγνωση του καιρού 
Δείτε τι καιρό θα κάνει! Με ένδειξη θερμοκρασίας, βροχή, βροχοπτώσεις, χιονόπτωση, ισχύ και κατεύθυνση των ανέμων, καθώς και ανατολή και δύση του ηλίου. Εμφανίζονται επίσης η ατμοσφαιρική πίεση, ποσοστό υγρασίας και ακτινοβολία UV. Η τάση του καιρού για τις επόμενες δύο εβδομάδες βρίσκετε στην πρόβλεψη των 14 ημερών.

Προειδοποιήσεις κακοκαιρίας 
Κατά τη διάρκεια καταιγίδων λαμβάνεται προειδοποιήσεις καιρού απευθείας προειδοποιητικό μήνυμα στην συσκευή σας. Η πληροφορίες για την κακοκαιρία εμφανίζονται στην εφαρμογή.

Ραντάρ
Δεν δείχνει μόνο βροχή! Το ραντάρ μας σας δείχνει επίσης πού πέφτει χαλάζι ή χιόνι. Σε ποιες τοποθεσίες ο ήλιος λάμπει και αν τα σύννεφα καλύπτουν τον ουρανό. Κατά τη διάρκεια καταιγίδων εμφανίζονται στο ραντάρ επίσης αστραπή. Ακολουθήστε τον καιρό ζωντανά!

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=de.wetteronline.wetterapp 

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas