Κρατήστε το μεγαλείο κάθε στιγμής με την τριπλή κάμερα του TCL PLEX

Με την περίοδο των διακοπών να πλησιάζει, η εκπληκτική ατμόσφαιρα, τα φώτα και οι διακοσμήσεις είναι τα τέλεια σκηνικά για τη δημιουργία ξεχωριστών εικόνων με την τριπλή κάμερα του TCL PLEX και των εξελιγμένων AI χαρακτηριστικών του.

Το TCL PLEX θα βελτιώσει επίσης την εμπειρία θέασης με πιο ζωντανά χρώματα, ευκρίνεια και αντίθεση. Χάρη στο ανεξάρτητο chipset της οθόνης και την προηγμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης που αναπτύχθηκε από την TCL, η οθόνη NXTVISION θα δώσει ένταση στον κόσμο σας.

Κρατήστε τις στιγμές εις τριπλούν

Προσοχή στη Λεπτομέρεια. Κρατήστε το μεγαλείο της ζωής και κάντε κάθε στιγμή αξέχαστη με την τριπλή κάμερα του TCL PLEX. Ένας ευέλικτος και περιπετειώδης σύντροφος, που θα κάνει τις φωτογραφίες σας ξεχωριστές μέσω της AI κάμερας 48MP, της κάμερας χαμηλού φωτισμού και της κάμερας εξαιρετικά ευρείας γωνίας. Από το να στέκεστε στην κορυφή ενός βουνού μέχρι το να ξεχυθείτε στους δρόμους, το TCL PLEX, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία φωτογραφιών και βίντεο χαμηλού φωτισμού, θα αποτελεί το απόλυτο εργαλείο που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε, καταγράφοντας τον αληθινό σας εαυτό και τις στιγμές που κάνουν τη ζωή σας αξιοσημείωτη.

Super χαμηλός φωτισμός

Βγείτε στο Φως. Με τους χειμερινούς μήνες να έχουν πιο σύντομες ημέρες, το TCL PLEX είναι ιδανικά εξοπλισμένο για λήψεις στο σκοτάδι. Διαθέτοντας έναν αισθητήρα Sony 48 MP εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με λειτουργίες εγγραφής 4k, μια ξεχωριστή ειδική βιντεοκάμερα με κορυφαίο αισθητήρα χαμηλού φωτισμού 2MP 2.9μm big pixel, οι χρήστες θα βγουν στο φως με αυτές τις εξαιρετικά χαμηλές δυνατότητες φωτισμού.

Super Νυχτερινή Λειτουργία. Εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο αλγόριθμο, το TCL PLEX έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνει αυτόματη φωτεινότητα, μείωση του θορύβου, τέλεια ανάλυση, HDR και πολλά άλλα σε ένα ενιαίο μοντέλο AI στην αυτόματη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα νυχτερινής λήψης έως και τρεις φορές πιο φωτεινή σε ακραία σκηνικά χαμηλού φωτισμού. Είτε επισκέπτεστε νυχτερινές αγορές είτε προτιμάτε τα κλαμπ, μπορείτε να περιμένετε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε κορυφαίο επίπεδο με έντονους τόνους. Είναι όλα αυτόματα. 

Σχετικά θέματα

Comments are closed.