Κρεμάλα – Greek Hangman: Για δυνατούς λύτες

Ένα από τα πιο κλασσικά παιχνίδια, αλλά απόλυτα εθιστικό! Κατεβάστε την εφαρμογή Κρεμάλα – Greek Hangman και “ξεκλειδώστε” δεκάδες χιλιάδες λέξεις που θα σας κρατήσουν συντροφιά στο τρένο ή τις ώρες που ψάχνετε να… απασχολήσετε το μυαλό σας.

kremala

Πέρα από το γεγονός ότι θα εμπλουτίσει το λεξιλόγιό σας, θα σας διασκεδάσει με το όμορφο interface -που ομολογουμένως θα σας θυμίσει τη ζωή στα θρανία- και τις δύσκολες λέξεις του που ξεπερνούν τις 50.000.

kremala3

Στο τέλος κάθε παρτίδας, θα εμφανίζονται στην οθόνη στατιστικά (αριθμός παιχνιδιών, ήττες και νίκες) για να γνωρίζετε πόσο καλοί είστε στην κρεμάλα!

kremala4

Ακόμα και εάν ανήκετε στην ομάδα των “ξενύχτηδων”, το game χαρίζει την επιλογή νυχτερινής κατάστασης λειτουργίας.

Στην περίπτωση που είστε παρέα δυο ατόμων, τότε δεν έχετε παρά να μπείτε στο mode των δυο παικτών και να προκαλέσετε το συμπαίκτη σας να βρει τη δική σας λέξη.

kremala2

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εφαρμογή υποστηρίζει ηχητικά εφέ και θα σας αφήσει να ρυθμίσετε τη… δυσκολία των λέξεων π.χ. αν θα σας εμφανίζει το πρώτο ή τελευταίο γράμμα της λέξης.

Βέβαια, εάν “κολλήσετε” σε μια λέξη, δεν έχετε παρά να πείτε “ναι” στην online αναζήτηση ορισμού – ετυμολογίας της λέξης στα λεξικά του www.greek-language.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/Kremala/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=info.gargy.hangman

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...