Κυκλοφόρησε στα περίπτερα η… «Βίβλος» του Android!

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το Android, τις συσκευές και τις εφαρμογές του, συγκεντρωμένα στον πληρέστερο έντυπο οδηγό της αγοράς, από την ομάδα του www.allaboutandroid.gr

Για πρώτη φορά κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά μια ολοκληρωμένη έντυπη έκδοση αποκλειστικά αφιερωμένη στο συναρπαστικό κόσμο του Android, με τη σφραγίδα της συντακτικής ομάδας του allaboutandroid.gr. Το www.allaboutandroid.gr αποτελεί εδώ και χρόνια το πληρέστερο ελληνικό δημοσιογραφικό site γύρω από το δημοφιλές λειτουργικό της Google, τις συσκευές που το ενσωματώνουν (κινητά τηλέφωνα, tablets κ.α.) αλλά και τις εφαρμογές που κυκλοφορούν για αυτό. Μια ομάδα από έμπειρους δημοσιογράφους φροντίζει για τη συνεχή ενημέρωση του site με ό,τι πιο πρόσφατο κυκλοφορεί στο χώρο του Android, εκπαιδεύοντας το κοινό για τις νέες δυνατότητες που προσφέρει αλλά και παρέχοντας πολύτιμες προτάσεις για ενδιαφέρουσες εφαρμογές και συσκευές στους ήδη φανατικούς του λειτουργικού της Google. Το www.allaboutandroid.gr και ο έντυπος οδηγός του, αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας «ON-LINE -TECHPRESS ΜΕΠΕ».

Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας με τιμή πώλησης 3€!

• Παρουσιάσεις κινητών τηλεφώνων
Όλες οι νέες συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό Android παρελαύνουν από τις σελίδες του «All About Android 2013». Ενημερωθείτε για τις δυνατότητές τους, τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματά τους και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.

• Παρουσιάσεις tablets
Οι ταμπλέτες είναι μια συναρπαστικά εξελίξιμη προϊοντική κατηγορία, όπου το Android σταδιακά επιβάλει την παρουσία του. Διαβάστε για όλα τα νέα tablets που αποτελούν αντικείμενο… πόθου για την πλειονότητα των φίλων της τεχνολογίας.

• Εφαρμογές
Δοκιμάζουμε και σας προτείνουμε μερικές από τις πιο πρωτότυπες, λειτουργικές και ενδιαφέρουσες εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε στο Google Play, το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών της Google.

• Games
Εσείς ακόμα παίζετε… φιδάκι στο κινητό σας; Το gaming στις Android συσκευές έχει γίνει πλέον εφάμιλλο των παιχνιδομηχανών! Στις σελίδες του «All About Android 2013» παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που κυκλοφορούν στο Google Play.

• Συμβουλές
Ενημέρωση για τις εξελίξεις στις εκδόσεις του λειτουργικού της Google, καθώς και αναλυτική παρουσίαση εφαρμογών που θα αλλάξουν τη σχέση σας με το κινητό σας και θα βελτιστοποιήσουν την χρήση του.

• Developer’s Corner
Μια… φιλόξενη γωνιά για όσους προγραμματίζουν σε Android ή όσους θα ήθελαν να μάθουν τον τρόπο να δημιουργήσουν εφαρμογές για την πλατφόρμα της Google. Συμβουλές και έξυπνα tips, εργαλεία και όλα τα απαραίτητα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε applications.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...