Λαμπερή εκδήλωση από τη Samsung για το S4

Η Samsung Electronics Hellas διοργάνωσε μία λαμπερή εκδήλωση για να υποδεχθεί και να παρουσιάσει στο Ελληνικό κοινό το νέο πρωτοποριακό smartphone Galaxy S4. Περισσότεροι από 1.000 καλεσμένοι ήρθαν την Τετάρτη 24 Απριλίου στο ACRO. Με χαρακτήρα γιορτινό και διάσημα πρόσωπα, το κοινό έζησε μια μοναδική εμπειρία «αποκάλυψης» του Samsung Galaxy S4, που δημιουργήθηκε για να αποτελέσει «Σύντροφο Ζωής» και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας.

Εντυπωσιακά βίντεο, ειδικοί φωτισμοί και ηχητικά εφέ, αλλά κυρίως η εκρηκτική παρουσία ενός video dance performance αφηγήθηκαν δημιουργικά τον πλούτο των υπηρεσιών του Galaxy S4. Παράλληλα, το κοινό είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει πρώτο από κοντά το νέο καινοτόμο smartphone, με τους οικοδεσπότες της βραδιάς να παίρνουν τη σκυτάλη για να αναδείξουν τις εκπληκτικές λειτουργίες του Galaxy S4. Συγκεκριμένα, η Λυδία Παπαϊωάννου ανέλαβε να αναδείξει όλες τις δυνατότητες που αφορούν στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, ο Γιώργος Λιανός προσκάλεσε το κοινό να μοιραστεί τις εμπειρίες που προσφέρει η συσκευή για τη διαχείριση των σχέσεων και της επικοινωνίας και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδειξε πώς, το Galaxy S4, μπορεί να σταθεί σύμμαχος στην προσωπική μας φροντίδα. Στη γιορτινή ατμόσφαιρα συνυπεύθυνη ήταν η Εύα Θεοτοκάτου με τις μουσικές της επιλογές, η οποία, από τα decks της, απογείωσε τη διασκέδαση στο κατάμεστο πάρτι.

«Το Samsung Galaxy S4 συγκεντρώνει μια σειρά από υπηρεσίες που το καθιστούν “σύντροφο ζωής”! Υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν λύσεις και δυνατότητες που μετατρέπουν το καινοτόμο αυτό smartphone απαραίτητο στην καθημερινότητά μας» δήλωσε ο κ. Λυκούργος Σαμαρτζής, Διευθυντής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas. Συμπληρώνοντας «Με κορυφαία χαρακτηριστικά, δυνατές επιδόσεις και κομψό design, το Samsung Galaxy S4 είναι δικαίως το πολυαναμενόμενο smartphone της χρονιάς.» 

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas