Μια νέα “ψυχολογική” πρόκληση στο Quizdom

Το μεγαλύτερο IQ του πλανήτη σας κάνει ερωτήσεις.

Το Quizdom μπήκε στην τηλεόραση και προετοίμασε δεκάδες χιλιάδες μαθητές για τις Πανελλαδικές του 2016. Αλλά δε σταμάτησε εκεί. Τώρα πλέον, το δημοφιλέστερο ελληνικό παιχνίδι, με 1.700.000 χρήστες, σου δίνει τη δυνατότητα να απαντήσεις σε ερωτήσεις από τον άνθρωπο με το μεγαλύτερο IQ του πλανήτη, Dr. Ευάγγελο Κατσιούλη, στο νέο group Ψυχολογίας.

Χωρίς τίτλο

Ο ψυχίατρος κ. Κατσιούλης διαθέτει, σύμφωνα με διάφορες μετρήσεις, το μεγαλύτερο IQ ενηλίκων στον κόσμο, το οποίο εκτιμήθηκε στο 205. Επίσης, έχει καταλάβει την πρώτη θέση σε δύο παγκόσμιους διαγωνισμούς νοημοσύνης.

Το Quizdom συνεχίζει να διατίθεται δωρεάν και όσοι το έχουν κατεβάσει μπορούν να γραφτούν στο group Ψυχολογίας, όπου υπάρχουν πάνω από 30 κατηγορίες ερωτήσεων. Λαμβάνουν πχ. συμβουλές για καθημερινά προβλήματα σχέσεων στην κατηγορία «Αυτός, αυτή και η σχέση τους», ενώ στο «Food & Mood» μαθαίνουν πώς επηρεάζει το φαγητό την ψυχολογία τους.

Quizdom

Όσον αφορά στο δημιουργό των ερωτήσεων: Ο Ευάγγελος Κατσιούλης είναι Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και επαγγελματική δράση μέχρι εκεί που φτάνει το διαδίκτυο.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, συνέχισε με ένα μεταπτυχιακό στην Ιατρική Πληροφορική, ένα ακόμα στη Φιλοσοφία κι ένα διδακτορικό στην Ψυχοφαρμακολογία, επίσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, που εμφανώς του άρεσε πολύ και δεν το άλλαζε με κανένα άλλο. Δούλεψε στο Λονδίνο ως ψυχίατρος, αλλά πάλι στην Ελλάδα γύρισε.

Τέλος, συμμετέχει σε αρκετές λέσχες υψηλής νοημοσύνης, καθώς, επίσης, δημιούργησε και δικά του δίκτυα κοινοτήτων για άτομα με ειδικές νοητικές ικανότητες ανά τον κόσμο και την Ελλάδα. 

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas