Μοναδικές προσφορές στο Γερμανό

Μοναδικές προσφορές BEST BUY κάθε μήνα για τα καλύτερα Smartphones και προϊόντα τεχνολογίας, εγκαινιάζει από το Φεβρουάριο το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός.

Μέσω του BEST BUY, κάθε μήνα οι επισκέπτες των καταστημάτων Γερμανός, έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα καλύτερα Smartphones και προϊόντα τεχνολογίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για το Φεβρουάριο (11/2 έως τις 28/2, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το φθηνότερο Smartphone της αγοράς Samsung Galaxy 550 με 79,90€ (από 114,90€), καθώς επίσης και να επιλέξουν ανάμεσα και σε άλλες συσκευές με μειωμένες τιμές. Επιπλέον, με κάθε αγορά ενός Samsung Galaxy Smartphone, οι πελάτες παίρνουν δώρο ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι BEST BUY προσφορές της Γερμανός όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς από τις από τις 20/2 έως τις 28/2, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οι επισκέπτες των καταστημάτων θα βρουν το Smartphone Sony Xperia T και 100€ φθηνότερα (από 599,90€ στα 499,90€) και με δώρο το Smartphone Sony Xperia Tipo αξίας 135,90€.

Το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη, προσφέρει μεγάλη ποικιλία συσκευών σε οικονομικές τιμές και πρωτοποριακές υπηρεσίες. Αυτό αποτυπώνει και η νέα εταιρική επικοινωνία των καταστημάτων Γερμανός με το μήνυμα «Ξέρουμε τι σκέφτεσαι … Γι΄αυτό ξέρουμε πώς να στο δώσουμε». Η σχετική καμπάνια είναι ήδη στον αέρα στο www.youtube/germanos

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...