Νέα έκδοση TAXIBEAT

Η νέα έκδοση του Taxibeat  επιτρέπει στους χρήστες να καλέσουν ταξί από αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς ΚΤΕΛ.

Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα τους χρήστες που βρίσκονται κοντά σε τέτοια σημεία, επιστρέφει τον αριθμό διαθέσιμων οδηγών στην περιοχή και ζητάει από το χρήστη να συμπληρώσει ένα κουπόνι (voucher).

To κουπόνι περιέχει πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τον οδηγό προκειμένου να παρακάμψει την ουρά και να προσεγγίσει το χώρο τον αφίξεων για την παραλαβή. Για παράδειγμα, για διαδρομές από το αεροδρόμιο, ο επιβάτης πρέπει να συμπληρώσει ονοματεπώνυμο, αριθμό πτήσης και από πού προσγειώθηκε η πτήση του. O οδηγός θα περιμένει τον επιβάτη σε προκαθορισμένα σημεία. Για παράδειγμα για διαδρομές από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας, το pick-up point είναι στις αφίξεις, στον χώρο τον προμισθωμένων: στην έξοδο 1 για αφίξεις από χώρες εκτός Σένγκεν και στην έξοδο 4 για αφίξεις εντός Σένγκεν. Φυσικά, όπως ισχύει πάντα με το Taxibeat, υπάρχει πάντα η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης του οδηγού σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω συνεννοήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: http://taxibeat.com/

Αποκτήστε το από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.androiddev.taxibeat

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...