Νέα στοιχεία στο Angry Birds

To πλέον δημοφιλές παιχνίδι για το Android και όχι μόνο, πρόκειται να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον στο μέλλον, με την προσθήκη πολλών και εξελιγμένων χαρακτηριστικών. Τουλάχιστον, αυτό αφήνεται να φανεί εκ μέρους της εταιρείας που το έχει δημιουργήσει, τη Rovio. Τα νέα χαρακτηριστικά πρόκειται να εμφανιστούν στη μορφή ενός update. Θα γίνεται χρήση τόσο της τεχνολογίας NFC (Near Field Communication) όσο και του εντοπισμού θέσης.


Αναφορικά με το κομμάτι του NFC, αυτό θα χρησιμοποιείται για την επικοινωνία του κινητού σας με εκείνο ενός φίλου σας, με σκοπό την ανταλλαγή levels και της πρόσβασης σε επιπλέον περιεχόμενο. Θα υπάρχουν νέες “Μαγικές Τοποθεσίες”, η κάθε μία από τις οποίες θα έχει κάποιο δικό της στοιχείο gameplay που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.


Όσον αφορά τώρα στο ζήτημα της χρήσης της γεωγραφικής θέσης, η Rovio θα χρησιμοποιήσει τo concept του Mighty Eagle, τον οποίο θα μπορείτε να συναντήσετε σε διάφορα γεωγραφικά μέρη, ή να τον πάρετε μαζί σας όπου πηγαίνετε. Έτσι το μέρος στο οποίο βρίσκεστε αποκτά αξία στο ουσιαστικό gameplay της εφαρμογής.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...