Νέες αναζητήσεις Google

Το Google Search αλλάζει, γίνεται ακόμα καλύτερο, με εμπλουτισμένα χαρακτηριστικά και αποκτά τη δυνατότητα της πλήρους λειτουργίας του σε μία Android ταμπλέτα, υπενθυμίζοντας σε όλο τον κόσμο ότι αποτελεί μία από τις πλέον βασικές εφαρμογές που έχει αναπτύξει η Google.


H νέα έκδοση του Google Search for Mobile με μία σειρά από κουμπιά στη βάση του που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε αναζητήσεις σχετικά με τοπικές πληροφορίες, όπως είναι τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα πρατήρια υγρών καυσίμων και άλλες σχετικές πληροφορίες. Ταυτόχρονα προστέθηκε μία λειτουργία την οποία η Google ονομάζει Query Building. Αυτό το στοιχείο σας επιτρέπει να σχηματίσετε ερωτήματα με το πάτημα ενός κουμπιού, επιλέγοντας ανάμεσα σε όλες τις σχετικές προτάσεις αναζητήσεων του προγράμματος.
Έκδοση για ταμπλέτες
Το Google Search έχει διαμορφωθεί ανάλογα, έτσι ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει άριστα σε περιβάλλον ταμπλέτας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα υβρίδιο μεταξύ της έκδοσης για κινητά και εκείνης για desktops. Θα υπάρχουν σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά και των δύο εκδοχών, ενώ θα υπάρξει και ένα update για το Google Images Search ειδικά για ταμπλέτες.


Ταυτόχρονα, η Google ανακοίνωσε και το Instant Pages, το οποίο πρόκειται να δίνει μία προεπισκόπηση του site που πιθανότατα θα επισκεφθείτε μετά από μία συγκεκριμένη αναζήτηση που κάνατε μέσω της μηχανής της Google. To στοιχείο αυτό θα συνεργάζεται άριστα με το Google Chrome, λέγοντας στον browser ποια σελίδα να φορτώσει άμεσα. Η όλη διαδικασία μειώνει στο ελάχιστο τον χρόνο φόρτωσης ιστοσελίδων.


Το χαρακτηριστικό αυτό είναι διαθέσιμο για Chrome, αλλά σύντομα θα διατεθεί και σε Android.Μπορεί επίσης να σας αρέσει...