Νέοι έπαινοι της EISA για τη Huawei με βραβεύσεις

H Huawei πρόσφατα τιμήθηκε με δύο βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου (EISA) καθώς το Huawei P10 ανακηρύχθηκε το smartphone με την καλύτερη κάμερα (EISA Smartphone Camera 2017-2018) και το Huawei Watch 2 βραβεύτηκε ως το καλύτερο wearable (EISA Wearable Device 2017-2018). Τα βραβεία αυτά επισφραγίζουν τη δέσμευση της Huawei στην ποιότητα, το design και τις επιδόσεις, συνεχίζοντας το επιτυχημένο ιστορικό παρουσιάσεων κομψών και ισχυρών, βραβευμένων συσκευών.

Τα μέλη της EISA, την οποία συνθέτουν Μέσα εξειδικευμένα σε μία ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών ειδών, επαίνεσαν τα κορυφαία στις κατηγορίες τους προϊόντα της Huawei. Με το Huawei P6 να κάνει την αρχή το 2013, η σειρά P της Huawei κατέκτησε το βραβείο “Best Consumer Smartphone” τέσσερις συνεχόμενες χρονιές, συνδυάζοντας τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά με το προσεγμένο design και το λειτουργικό περιβάλλον χρήστη.

Φέτος, το Huawei P10 απέσπασε το βραβείο “EISA Smartphone Camera 2017-2018” για την εμπειρία που προσφέρει η κάμερά του, για τη δημιουργία της οποίας, η Huawei συνεργάστηκε με τη Leica. Το Huawei P10 προσφέρει μία εμπειρία χρήσης, υψηλού επιπέδου όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η σειρά P, επιτρέποντας στους χρήστες να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από τις φωτογραφίες τους. Στην “καρδιά” της εμπειρίας αυτής, βρίσκονται οι τελευταίας τεχνολογίας Dual-Camera 2.0 και εμπρόσθια κάμερα της Leica, που σε συνδυασμό με μία πλήρη σουίτα κορυφαίων εργαλείων όπως η τρισδιάστατη αναγνώριση προσώπου και ο δυναμικός φωτισμός, χαρίζουν μοναδικά πορτρέτα και εκπληκτικές λήψεις, ανεξαρτήτως θέματος και συνθηκών.

Το Huawei Watch 2 εστιάζει εξίσου στο design και τη λειτουργικότητα. Ελαφρύ και άνετο στη χρήση, αποτελεί το “κλειδί” για ένα συνδεδεμένο lifestyle, χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό ως προς το στυλ. Κάτω από την κομψή, κεραμική στεφάνη που αποτελεί χαρακτηριστικό των κορυφαίων ρολογιών χειρός, το Watch 2 διαθέτει πληθώρα χαρακτηριστικών, ικανών να υποστηρίξουν έναν έντονο και υγιή τρόπο ζωής. Η ανεξάρτητη 4G συνδεσιμότητα καθώς επίσης και η υποστήριξη Bluetooth και GPS, το καθιστούν το τέλειο αξεσουάρ στη γυμναστική.

Με αφορμή τις προαναφερθείσες βραβεύσεις, ο Glory Zhang, Chief Marketing Officer της Huawei ανέφερε: “Η αδιάκοπη επιδίωξη ουσιαστικών καινοτομιών που θα συμβάλλουν στη δημιουργία προϊόντων τα οποία οι χρήστες σε όλο τον πλανήτη θα λατρέψουν, αποτελεί βασικό πυλώνα στη φιλοσοφία της Huawei. Η αναγνώριση των Huawei P10 και Huawei Watch 2 από έναν παγκοσμίου κύρους οργανισμό, όπως η EISA, μας ενθουσιάζει. Θα εξακολουθήσουμε να ωθούμε την τεχνολογία και τον σχεδιασμό στα όρια, είτε πρόκειται για smartphones, είτε για wearables, είτε για οποιαδήποτε άλλη συσκευή, ώστε να δημιουργήσουμε εμπειρίες ικανές να φέρνουν κοντά με έξυπνο τρόπο τους ανθρώπους με αυτά που έχουν σημασία για εκείνους.”

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas