Νέο app “My CU”: 1GB δώρο για όσους το κατεβάσουν!

Το CU δημιούργησε το My CU App, μια νέα εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα αποκλειστικά στους συνδρομητές του να ελέγχουν εύκολα και γρήγορα το χρόνο ομιλίας και τα data τους, από όπου και αν βρίσκονται, να ενεργοποιούν πακέτα, αλλά και να αποκτήσουν πρόσβαση σε μία σειρά από νέες καινοτόμες υπηρεσίες.

MY CU APP

Κατεβάζοντας το My CU App εντελώς δωρεάν από το Google Play όλοι οι CU συνδρομητές κερδίζουν 1 GB αυτόματα, το οποίο μπορούν να καταναλώσουν σε διάστημα 30 ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι του CU κατεβάζοντας την εφαρμογή, εντελώς δωρεάν μπορούν:

Να ελέγχουν το υπόλοιπο της κάρτας τους, καθώς και τις ημερομηνίες λήξεων των υπολοίπων τους από λεπτά ομιλίας, SMS, Megabytes.
– Να ενεργοποιούν πακέτα και να φτιάχνουν λίστα με τα αγαπημένα τους για να τα βρίσκουν εύκολα την επόμενη φορά που θα θέλουν να ενεργοποιήσουν κάποιο από αυτά.
– Να βλέπουν τι παίζει γύρω τους, μέσα από τον μοναδικό διαδραστικό χάρτη CU map ο οποίος τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις πιο κοντινές CU Around προσφορές και τα καλύτερα events της πόλης.

My CU
– Να βρίσκουν μέσα από το CU map πού υπάρχουν άλλοι χρήστες του My CU App, να τους κάνουν φίλους και να τσατάρουν μαζί τους.
– Να εντοπίζουν από τις επαφές τους ποιοι φίλοι τους είναι CU.
– Να ανανεώνουν μονάδες με κάρτα από το περίπτερο, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
– Να χαρίζουν Megabytes στους φίλους τους με το “CU Πάρε να ’χεις”.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.vodafone.gr

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.mobile.vodafone&hl=en

Ίσως σας ενδιαφέρουν…