Νέο smartphone LG Optimus L3

Η LG Electronics  παρουσιάζει το Optimus L3II στην ελληνική αγορά. Το συγκεκριμένο smartphone αποτελεί το πρώτο μοντέλο που κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας από τη νέα σειρά Optimus L SeriesII της LG και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης σειράς Optimus L Series. Ο κομψός σχεδιασμός του με λιτές και ξεκάθαρες γραμμές, καθώς και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αποτελούν μια δυνατή πρόταση για κάθε τύπο χρήστη.

«Η σειρά Optimus L SeriesII συμπληρώνει την ήδη επιτυχημένη σειρά Optimus L Series που σημείωσε εκατομμύρια πωλήσεων. Το Optimus L3II συνεχίζει την παράδοση του καινοτόμου σχεδιασμού και της υψηλής αισθητικής της LG, περιλαμβάνοντας εύρος εύχρηστων λειτουργιών», δήλωσε ο κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications & ISP Director, LG Electronics Ελλάς.

Το Optimus L3II διαθέτει οθόνη IPS QVGA 3,2 ιντσών με ανάλυση 320 x 240 pixels, η οποία παρέχει ιδανική εμπειρία θέασης, ενώ με τη μπαταρία 1,540mAh, ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στις αγαπημένες του εφαρμογές για πολλές ώρες. Το συγκεκριμένο μοντέλο περιέχει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S1 και λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean.

Επιπλέον το Optimus L3II ενσωματώνει τις αποκλειστικές εφαρμογές  QuickMemo και Safety Care. Συγκεκριμένα, με το QuickMemo ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τις προσωπικές του σημειώσεις πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσει ή να τις μοιραστεί με τους φίλους τους.

Το Safety Care προσφέρει τρεις επιλογές: Προώθηση  κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και ειδοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

Κύρια Χαρακτηριστικά Optimus L3II:

  • Οθόνη Αφής IPS 3.2” QVGA

  • Λειτουργικό Android Jelly Bean 4.1

  • 1GHZ Single Core

  • Kάμερα 3MP

  • Μπαταρία 1.540 mAh

  • Αποκλειστικές Εφαρμογές QuickMemo & Safety Care

  • Δυνατότητα λήψης φωτογραφίας με φωνητική εντολή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...