Νέο Xiaomi Mi MIX 2S από την Info Quest Technologies

Η Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του Mi MIX 2S, την εντυπωσιακή εξέλιξη του Mi MIX 2 με full screen οθόνη που φέρνει την επανάσταση στη σχεδίαση των smartphones.

Τα νέo Mi MIX 2S υπογραμμίζει τη συνεχή δέσμευση της Xiaomi να παραμένει στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας, καθιστώντας την προσιτή στο ευρύτερο δυνατό φάσμα καταναλωτών.

Το Xiaomi Mi MIX 2S, η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, είναι ένα έργο τέχνης, με κυρτή κεραμική σχεδίαση που έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως και έχει κατακτήσει διεθνή βραβεία σχεδιασμού. Το νέο smartphone εντυπωσιάζει με τη φωτογραφική ποιότητα που εγγυάται η διπλή οπίσθια κάμερά του, με τα μεγάλα 1,4μm pixels και το dual pixel autofocus. Το αποτέλεσμα είναι η ενισχυμένη φωτεινότητα και η εξαιρετική ποιότητα των φωτογραφιών ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και η αυξημένη ταχύτητα του focus, ώστε η λήψη να είναι πάντα τέλεια. Επιπλέον, η κάμερα του Mi MIX 2S ενσωματώνει τεχνολογία ΑΙ, ώστε να βελτιώνει τις ρυθμίσεις ανάλογα με την περίσταση (ανιχνεύει ως και 206 σκηνές σε 25 κατηγορίες), μεταμορφώνοντας τον ερασιτέχνη φωτογράφο σε επαγγελματία, ενώ επιτρέπει και την καλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού εφέ bokeh.

Τις κορυφαίες επιδόσεις του Mi MIX 2S εγγυάται ο επεξεργαστής Snapdragon 845 σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 6GB και την επιλογή χώρου αποθήκευσης έως και 128GB. Επίσης, επιτυγχάνεται υψηλότερο framerate ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια, με χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και θερμοκρασία.

Τέλος, η ταχύτατη ασύρματη φόρτιση (7,5W) βάσει του προτύπου Qi, το Augmented Reality για υποστήριξη AR παιχνιδιών και εφαρμογών, αλλά και το Multifunction NFC, κάνουν το Mi MIX 2S ένα smartphone που φέρνει την τέχνη στην τεχνολογία!

Το Mi MIX 2S βγαίνει σε 2 εκδόσεις 64GB και 128GB σε προτεινόμενη λιανική τιμή 499€ και 599€ αντίστοιχα και από 5/7 έως και 15/7 διατίθεται αποκλειστικά στο Mi Store στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Όλα τα προϊόντα της Xiaomi υποστηρίζονται με διετή εγγύηση καλής λειτουργίας από την Info Quest Technologies.

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…