Ντεμπούτο για τα mid-range LG K10 / K7 στην CES 2016

Η LG θα παρουσιάσει αυτή την εβδομάδα τη σειρά Κ, μια νέα σειρά από smartphones με προηγμένη τεχνολογία κάμερας και χαρακτηριστικών UX, που προέρχονται από τα πιο premium μοντέλα της εταιρείας. Τα δύο πρώτα μοντέλα της σειράς, K10 και K7, θα κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στην Έκθεση CES 2016 στο Λας Βέγκας.

LG-K-Series-2

Η σειρά Κ της LG αποτελεί την πρώτη που διαθέτει τη νέα σχεδιαστική γραμμή ‘glossy pebble’, με σύγχρονη και κομψή εμφάνιση και κυρτό, μοντέρνο τελείωμα, στοχεύοντας έτσι σε ένα πιο νεανικό κοινό. Ο σχεδιασμός ‘glossy pebble’ αναδεικνύεται από το νέο ‘2.5D Arc Glass’ της LG, για λιτό και απέριττο στυλ που επιτυγχάνεται χάρη στις γωνίες της νέας σειράς smartphones K, οι οποίες είναι απαλλαγμένες από παραπανίσια πλήκτρα. Με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη φύση, τα μοντέλα K10 και K7 δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας και της μοναδικότητας.

Το πίσω κάλυμμα διαθέτει ένα περίπλοκο σχέδιο για βέλτιστο κράτημα και σιγουριά κατά την κίνηση. Καθώς οι πολυάσχολοι χρήστες τείνουν να έχουν και δραστήριο lifestyle, η νέα σειρά Κ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη δημιουργία και κατανάλωση περιεχομένου multimedia, με μεγάλη οθόνη για την προβολή εικόνων και video που έχουν τραβηχτεί με την πιο προηγμένη κάμερα της κατηγορίας, με οπίσθια κάμερα ανάλυσης 13ΜΡ και μπροστινή κάμερα ανάλυσης 8ΜΡ συγκεκριμένα για το μοντέλο Κ10.

LG-K-Series-1

Οι δημοφιλείς λειτουργίες της LG ‘Gesture Shot’ και ‘Gesture Interval Shot’, για τη λήψη φωτογραφιών selfies που ενσωματώνει η νέα σειρά, είναι εύκολες και απλές στη χρήση. Η λειτουργία ‘Gesture Shot’ δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες με μία απλή κίνηση, ανοιγοκλείνοντας την παλάμη τους μπροστά στο φακό. Με διπλή αντίστοιχη κίνηση, ξεκινά αυτόματα η λειτουργία ‘Gesture Interval Shot’ και λαμβάνονται τέσσερις διαδοχικές φωτογραφίες. Οι δύο νέες συσκευές διαθέτουν επιπλέον flash για φωτογραφίες selfie στη μπροστινή όψη, ώστε οι χρήστες να απαθανατίζουν ανεκτίμητες στιγμές οποιαδήποτε ώρα και σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, ακόμα και στο σκοτάδι.

«Η νέα σειρά μας Κ για το 2016 αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα της εφαρμογής από την LG της καλύτερης τεχνολογίας και premium σχεδιαστικής φιλοσοφίας της στην κινητή τηλεφωνία σε πολλαπλές κατηγορίες smartphones», ανέφερε ο Juno Cho, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. «Καθώς οι πελάτες μας εξισώνουν πλέον το όνομα της LG με την εξαιρετική τεχνολογία απεικόνισης smartphone, έχουμε δεσμευτεί να ανταποκριθούμε στις κολακευτικές τους προσδοκίες».

LG-K-Series-3

Βασικά χαρακτηριστικά LG K10:

Οθόνη: 5.3-inch HD In-cell Touch
Επεξεργαστής:
LTE: 1.2 GHz or 1.3 GHz Quad-Core / 1.14 GHz Octa-Core
3G: 1.3 GHz Quad-Core
Κάμερα:
LTE: Πίσω 13MP / Μπροστά 8MP ή 5MP
3G: Πίσω 8MP / Μπροστά 8MP ή 5MP
Μνήμη:
RAM: 2GB / 1.5GB / 1GB
ROM: 16GB / 8GB
Μπαταρία: 2,300mAh
Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.1 Lollipop
Μέγεθος: 146.6 x 74.8 x 8.8mm
Δίκτυα: LTE / 3G
Χρώματα: White / Indigo / Gold
Άλλα: 2.5D Arc Glass / Gesture Shot / Tap and Shot / Gesture Interval Shot*

Βασικά χαρακτηριστικά K7:

Οθόνη: 5.0-inch FWVGA In-cell Touch (LTE) / On-cell Touch (3G)
Επεξεργαστής:
LTE: 1.1 GHz Quad-Core
3G: 1.3 GHz Quad-Core
Κάμερα: Πίσω 8MP ή 5MP / Μπροστά 5MP
Μνήμη:
RAM: 1.5GB / 1GB
ROM: 16GB / 8GB
Μπαταρία: 2,125mAh
Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.1 Lollipop
Μέγεθος:
LTE: 143.6 x 72.5 x 8.9mm
3G: 143.6 x 72.5 x 9.05mm
Δίκτυα: LTE / 3G
Χρώματα: LTE: Titan, 3G: White / Black / Gold
Άλλα: 2.5D Arc Glass / Gesture Shot / Gesture Interval Shot / Tap and Shot 

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas