Ξεχάστε την πείνα σας.. με το delivery.gr

Μήπως πεινάσατε και δεν θέλετε να σηκωθείτε από τον καναπέ για να παραγγείλετε από το σταθερό; Δεν χρειάζεται να σηκωθείτε αφού μέσα από μέσα από την δωρεάν εφαρμογή μας delivery.gr τώρα όλες οι παραγγελίες γίνονται με ένα κλικ!

To delivery.gr σας φέρνει στην “πόρτα” το φαγητό που προτιμάτε προσφέροντας σας αμέτρητες επιλογές. Θέλετε να φάτε πίτσα, σουβλάκια ή μήπως επιθυμήσατε κάποιο μαγειρευτό, η προτιμάτε να δοκιμάσετε νέες γεύσεις όπως ινδικό,κινέζικο και sushi. Όλα αυτά είναι δυνατά, καθώς υπάρχουν πάνω από 3500 εστιατόρια στην λίστα της εφαρμογής.

 

Ανακαλύψτε τώρα τα delivery της γειτονιάς σας με ένα κλικ. Δείτε τη λίστα εστιατορίων που βρίσκονται δίπλα σας και διαλέξτε με βάση την κουζίνα, τις αξιολογήσεις και τις προσφερόμενες εκπτώσεις.

 

 

Ταυτόχρονα με την παραγγελία σας η εφαρμογή σας γεμίζει με δώρα καθώς υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις και εκπτωτικά κουπόνια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε!

Ξεχάστε την πείνα και κατεβάστε την εφαρμογή εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netrinno.delivery.android.user

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…