Οι real προσφορές Black Friday: Βρες το realme σου με έκπτωση έως και 100€

Οι προσφορές realme ξεκίνησαν, αλλά σίγουρα δεν περιμένατε να μπορείτε να βρείτε όλη τη σειρά realme 6 κάτω από 200€ Η realme προσφέρει συναρπαστικές προσφορές Black Friday σε διάφορα προϊόντα της υπάρχουσας γκάμας realme.

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλής ποιότητας προϊόντα κινητής, οι πραγματικές realme προσφορές δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις της τεχνολογίας να ανακαλύψουν τη μέγιστη τεχνολογική υπεροχή στις καλύτερες τιμές της αγοράς της εβδομάδας προσφορών Black Friday.

Οι real Προσφορές

Το realme 6s (4+64), η συσκευή που υπόσχεται Μέγιστη Απόδοση και εμπειρία Επαγγελματικής Οθόνης, στην τιμή σοκ των 169€ (αρχική τιμή 239€). Την προσφορά θα την βρείτε σε όλους τους συνεργαζόμενους εμπόρους λιανικής.

Βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής:

90Hz Ultra Smooth Οθόνη

30W Γρήγορη Φόρτιση

48MP Τετραπλή Κάμερα

Επεξεργαστής MediaTek Helio G90T

4GB+64GB

To realme 6i (4+128), η συσκευή που Απελευθερώνει τη Δύναμη, στην ασυναγώνιστη τιμή των 149€ (αρχική τιμή 219€). Την προσφορά θα την βρείτε σε όλους τους συνεργαζόμενους εμπόρους λιανικής.

Βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής:

48MP Τετραπλή Κάμερα
Επεξεργαστής Helio G80
18W Γρήγορη Φόρτιση

Και φυσικά δε θα έλειπε το realme 6 (8+128), που προσφέρει Επαγγελματική Κάμερα και Οθόνη, στην απίστευτη τιμή των 199€ (αρχική τιμή 299€). Την προσφορά θα την βρείτε σε όλους τους συνεργαζόμενους εμπόρους λιανικής.

Βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής:

90Hz Smooth Οθόνη
64MP AI Τετραπλή Κάμερα
30W Γρήγορη Φόρτιση
Επεξεργαστής Helio G90T

Οι φετινές Black Friday εκπτώσεις μπορεί να μη μας βρίσκουν σε μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα αλλά δε θα διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από εκείνες των περασμένων χρόνων καθώς θα μπορεί ο καταναλωτής να προμηθευτεί τα προϊόντα realme που επιθυμεί, στις απίστευτες Black Friday τιμές, και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων όλων των συνεργαζόμενων σημείων λιανικής.

Κάνε δική σου τη realme συσκευή που επιθυμείς, online στις σελίδες των Germanos, Cosmote, Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο, Media Markt καθώς και στα καταστήματα Cosmote και Κωτσόβολος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...