Ο Lionel Messi ο νέος “πρεσβευτής” της Huawei

Στηρίζει το brand της Huawei πλέον ο Lionel Messi.

Η Huawei ανακοινώνει πως από ο Lionel Messi αναλαμβάνει τον ρόλο του Global Brand Ambassador για την εταιρεία. Η συνεργασία με τον Lionel Messi αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας να συνεργάζεται με ανθρώπους και brands που επιδεικνύουν και επιδιώκουν το βέλτιστο.

Messi - Huawei

«Ο Lionel Messi θα βοηθήσει το brand μας να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εστιάζουν, να επιμένουν και να επαναστατούν… να συνδέονται με την υπεροχή, ειδικά στην Ευρώπη, την Ασία και την Λατινική Αμερική όπου η Huawei δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα. Εμείς στη Huawei, όπως και ο Lionel, εκτιμούμε τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις προσπάθειες που μας έφεραν στο σήμερα και μας ώθησαν να βελτιώνομαστε και να θέτουμε τον πήχη ψηλότερα. Με κάθε νέα πρόκληση ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την επιτυχία» δήλωσε ο Kevin Ho, President, Handset Business, Huawei Consumer BG.

messi

Καθώς κατακτάμε την υπεροχή, αποδεικνύουμε το πάθος μας στους πελάτες μας. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα με τον Messi και οι επαγγελματικές πορείες μας, ταυτίζονται. Όπως ο Lionel και η οικογένειά του έκαναν ότι χρειάστηκε, ώστε να κυνηγήσει ο Lionel τα όνειρά του και να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έτσι και εμείς στη Huawei κάθε μέρα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τα αδύνατα… δυνατά.

Ο Lionel Messi δήλωσε: «Πρέπει να παλέψεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Πρέπει να κάνεις θυσίες, να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και πάντα να στοχεύεις στην κορυφή. Την ημέρα που θα θεωρήσεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις άλλες βελτιώσεις, εκείνη την μέρα πρέπει να αναζητήσεις νέες προκλήσεις».

Messi - Huawei (2)Με οδηγό το πάθος για καινοτομία και την δέσμευση για αριστεία, η Huawei είναι σήμερα ένας από τους 3 κορυφαίους κατασκευαστές smartphone στον κόσμο. Η υψηλή απόδοση και το εξαιρετικό design των ναυαρχίδων-συσκευών από τις σειρές Mate, P και G έχουν καταστήσει την εταιρεία δημοφιλή επιλογή ανάμεσα στους premium καταναλωτές παγκοσμίως. Το Mate 8 που είναι το πρώτο Huawei smartphone του Lionel, είναι σχεδιασμένο για τους «έξυπνους» επαγγελματίες που επιζητούν νέο στυλ. Από την επίσημη κυκλοφορία του στις 26 Νοεμβρίου 2015, η Huawei έχει αποστείλλει περισσότερα από 3 εκατομμύρια Mate 8 smartphones σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Στη Huawei προωθούν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα, καθώς πιστεύουν πως ο αθλητισμός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος ώστε οι άνθρωποι να εμπλουτίσουν τις ζωές τους. “Για αυτό και η δέσμευσή μας να στηρίζουμε τα αθλήματα γενικά –το ποδόσφαιρο, ειδικότερα- είναι ισχυρή. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε επενδύσει σε διάφορες ομάδες -όπως οι América, Santa Fe, Sporting Cristal, Arsenal, Atlético de Madrid και AC Milan- που εμπνέουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, και σε παίκτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς, όπως ο Robert Lewandowski και ο Alexis Sánchez, και τώρα και ο Lionel Messi”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...