Η HUAWEI βρίσκει (και πάλι) τον τρόπο να ανεβάσει τον πήχη στις κάμερες με τη σειρά Mate 50

Η Huawei ανακοίνωσε στην Κίνα, τον ερχομό των νέων smartphones HUAWEI Mate 50 και Mate 50 Pro, τα καινούρια μοντέλα της θρυλικής σειράς smartphones HUAWEI Mate series.

Τα νέα Mate 50 έρχονται με καινοτόμα χαρακτηριστικά που αφενός επιβεβαιώνουν τη βαριά κληρονομιά της σειράς Mate και την υψηλή τεχνολογία smartphone που διαθέτει η εταιρεία αφετέρου δείχνουν την αποφασιστικότητα της εταιρείας να προσφέρει το καλύτερο Mate που έχει δημιουργηθεί ποτέ. 

Η σειρά HUAWEI Mate 50 αποτελεί την πρώτη σειρά κινητών στον κόσμο που η κάμερα διαθέτει μεταβλητό διάφραγμα. Μετά από πολυετή εμπειρία στην κατασκευή των καλύτερων καμερών smartphone στον κόσμο, η Huawei παρουσιάζει το νέο σύστημα κάμερας smartphone XMAGE, που θα περιέχεται αποκλειστικά στη σειρά Mate 50. 

Η εταιρεία βελτιστοποίησε το εκλεπτυσμένο και ανθεκτικό Kunlun γυαλί, μέσω εμφύτευσης ιόντων, δημιουργώντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια νανοκρυστάλλους. Ως αποτέλεσμα, η ικανότητα αντοχής στην πτώση της συσκευής αυξήθηκε κατά 10 φορές, ενώ παράλληλα έχει αναγνωριστεί με πέντε αστέρια από το πρώτο στον κόσμο πιστοποιητικό αντοχής στις πτώσεις, το Switzerland SGS.

Τα HUAWEI Mate 50 και Mate 50 Pro διαθέτουν Snapdragon 8 και 66W super charger με μεγάλης διάρκειας μπαταρία. Η σειρά HUAWEI Mate 50 με το εμβληματικό Space Ring σχεδιασμό πρόκειται να διατεθεί σε μαύρο, ασημί, μωβ και πορτοκαλί δερμάτινη έκδοση και αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά. Μείνετε συντονισμένοι!.      

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…