Παρουσιάστηκε το OnePlus 3

Με πολλές αξιώσεις έρχεται στο προσκήνιο το νέο OnePlus 3, με μνήμη RAM στα 6GB και προσιτή τιμή.

oneplus-3Το OnePlus 3 διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης 1.920 x 1.080 pixels, ενώ έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 της Qualcomm χρονισμένο στα 2,2GHz, με τη μνήμη RAM να φτάνει στο εντυπωσιακό 6 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 64 GB, χωρίς κάρτα microSD.

H κύρια κάμερα είναι στα 16 Megapixel, με f/2.0 και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης, ενώ η selfie κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8 Megapixel. Λειτουργικό σύστημα παραμένει το Oxygen 3.0, μία τροποποιημένη από την OnePlus εκδοχή του Android 6.0.1 Marshmallow. Επιπλέον, η συσκευή έχει υποδοχή USB-C, ενώ διατηρεί και την υποδοχή των 3,5 χιλιοστών για την τοποθέτηση ακουστικών.

Το OnePlus 3 υπόσχεται επίσης υψηλές ταχύτητες φόρτισης μέσω της τεχνολογίας Dash Charge (όπως την ονομάζει η εταιρεία) η οποία επιτρέπει φόρτιση της μπαταρίας στο 60% της χωρητικότητάς της σε χρόνο μισής ώρας. Αυτό το 60%, σύμφωνα με την κατασκευάστρια, επιτρέπει στη συσκευή να προσφέρει στον χρήστη έως και επτά ώρες αναπαραγωγής βίντεο HD. H μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.000 mAh. Το OnePlus 3 θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως, σε τιμή 399 δολαρίων. 

Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas