Πληκτρολόγιο Adaptxt 3.0 για κινητά Android

Ίσως ένα από τα καλύτερο πληκτρολόγια που έχουμε συναντήσει για android συσκευές είναι το σημερινό. Προορίζεται για όλες σας τις έξυπνες συσκεύες γιατί πολύ απλά είναι από μόνο του πανέξυπνο! Το Adaptxt είναι η επόμενη γενιά λογισμικού εισαγωγής κειμένου, με έξυπνες υποδείξεις για έξυπνα κινητά και μεγάλο φάσμα συσκευών. Καθώς γράφετε, το Adaptxt παρέχει ακριβείς υποδείξεις με βάση την πρόβλεψη της επόμενης λέξης και διόρθωση λαθών, επίσης μαθαίνει από το προσωπικό σας στυλ γραφής για υποδείξεις λέξεων με προσωπικό ύφος. Το Adaptxt 3.0 παρέχει βέλτιστη υποστήριξη γλωσσικού περιεχομένου με αποκλειστικές και καινοτόμες λειτουργίες όπως Υποδείξεις Τοποθεσίας και Εφαρμογών, σχεδιασμένα για τη μέγιστη αποδοτικότητα και εξατομίκευση κειμένου σε σύγκριση με άλλα πληκτρολόγια.
Υποδείξεις Τοποθεσίας
Αυτή η καινοτόμα λειτουργία σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μία τοποθεσία για να έχετε υποδείξεις λέξεων όπως οι ονομασίες δρόμων και ορόσημων ενώ γράφετε. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις υποδείξεις τοποθεσίας από τις Ρυθμίσεις Adaptxt. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε μία τοποθεσία ή να αφήσετε το Adaptxt να βρει την παρούσα τοποθεσία σας για να κατεβάσετε το σχετικό λεξιλόγιο. Είτε ανακαλύπτετε ένα καινούργιο μέρος είτε θέλετε να κατεβάσετε λεξιλόγιο σχετικό με την πόλη σας, το Adaptxt διευκολύνει αυτού του είδους την επικοινωνία.
Υποδείξεις Εφαρμογών
Η ρύθμιση Υποδείξεις Εφαρμογών βρίσκετε στο μενού επιλογών του Adaptxt. Το Adaptxt εντοπίζει την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε και σας παρέχει σχετικές υποδείξεις με πρόσφατο λεξικό που έχετε χρησιμοποιήσει σε συγκεκριμένο είδος εφαρμογών.  Το Adaptxt μπορεί να μάθει λεξιλόγιο που χρησιμοποιείτε σε κοινωνικά δίκτυα, IMs, email και άλλες εφαρμογές για ακόμη πιο σχετικές υποδείξεις.
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.adaptxt.com/
Σχετικά θέματα

Still quiet here.sas