Πώς θα είναι το νέο Nexus;

Το επόμενo Google Nexus είναι αγαπημένο θέμα όλων των φίλων της υψηλής τεχνολογίας, κυρίως αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνει. Αξίζει να τονιστεί ότι παραδοσιακά ένα Nexus branded κινητό τηλέφωνο οφείλει να έχει τεχνολογία αιχμής και καινοτόμα χαρακτηριστικά, οδηγώντας, κατά μία έννοια, τις εξελίξεις.


Πρόσφατες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για μία συσκευή, η οποία ενδέχεται να φέρει το όνομα Nexus 4G και θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή διπλού πυρήνα ή ανώτερου, ενώ θεωρείται πιθανό το να μην έχει τελικά στο εσωτερικό του τον Tegra 3. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για μία τεράστια οθόνη, η οποία δεν αποκλείεται να έχει και διαγώνιο 4,5 ιντσών, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορεί να δείχνει εικόνες σε 720p.


Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λειτουργεί σε δίκτυα LTE (4G), ενώ η μνήμη RAM θα είναι 1GB. Στο εμπρός μέρος θα υπάρχει κάμερα 1 megapixel για βιντεοκλήσεις και 5 megapixels στο πίσω μέρος. Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής φέρεται να είναι το πιο πρόσφατο Android, το οποίο θα είναι ικανό να επιτρέψει τον πλήρη χειρισμό με την αφή, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης φυσικών πλήκτρων, σε οποιοδήποτε σημείο της συσκευής.


Ίσως σας ενδιαφέρουν…