Σουντόκου: Λύστε τους εθιστικούς γρίφους του Sudoku

Ένα διασκεδαστικό app που σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε Sudoku στο Android smartphone. Ακονίστε το μυαλό σας εντελώς δωρεάν μέσα από το “Σουντόκου”, το πιο εθιστικό παιχνίδι γρίφων. Επιλέξτε το επίπεδο δυσκολίας ανάλογα με το εάν είστε αρχάριος ή προχωρημένος και αντιμετωπίστε την πρόκληση των… αριθμών! Το τελευταίο και πιο δύσκολο από τα έξι επίπεδα απαιτεί προηγμένες τεχνικές επίλυσης. Ωστόσο, ακόμα και εάν δεν μπορείτε να το λύσετε, η λειτουργία του Sudoku solver θα σας δείξει την απάντηση σε κάθε πάζλ.

Σε περίπτωση, όμως, που ψάχνετε απλώς μια μικρή βοήθεια, υπάρχει και η επιλογή των συμβουλών που θα “ξεκολλήσουν” το μυαλό σας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από τα κουμπια της “αναίρεσης” και “επανάληψης” σε κάθε γρίφο Sudoku, υπάρχει και η αυτόματη αποθήκευση που θα σώσει το παιχνίδι, εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα.

Τέλος, δυο από τα “ατού” της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε το φόντο της, επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορα θέματα, και να ελέγξετε τους χρόνους σας για να βελτιωθείτε ως παίκτες.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://sites.google.com/site/appsmz/

Αποκτήστε την εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=mz.sudoku&hl=el

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...