Στο εξωτερικό με το Android smartphone

Τα κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android είναι ο ορισμός των Internet phones, αφού βρίσκονται διαρκώς online και εκτελούν ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος εργασιών και ανανεώσεων μέσα από τη σταθερή σύνδεση με το Διαδίκτυο. Internet στην Ευρώπη με απόλυτο έλεγχο του κόστους και ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι πελάτες της Cosmote με τη νέα υπηρεσία Travel & Surf.


Οι συνδρομητές του Travel & Surf θα μπορούν να πλοηγούνται στο internet επιλέγοντας ένα από τα ημερήσια πάσα πρόσβασης που τους προσφέρει συγκεκριμένο όγκο δεδομένων για χρήση εντός 24 ωρών. Η επιλογή γίνεται απλά και εύκολα μέσω της ειδικής ιστοσελίδας της υπηρεσίας, στην οποία οδηγούνται αυτόματα κάθε φορά που χρειάζονται να επιλέξουν ένα νέο πάσο.


Σημειώνεται ότι οι συνδρομητές Cosmote μιλούν στις χώρες της Ευρωζώνης ακόμη πιο οικονομικά, καθώς απολαμβάνουν μειωμένες χρεώσεις κατά 10% για τις εξερχόμενες κλήσεις και κατά 27% για τις εισερχόμενες κλήσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, αλλά και τις νέες προνομιακές χρεώσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.cosmote.gr.


Πάσο  Πρόσβασης / Χρέωση Δωρεάν  Όγκος Δεδομένων Διάρκεια
2,00€ 2 ΜΒ 24 ώρες
5,00€ 10 ΜΒ
10,00€ Απεριόριστος3


Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.


Ίσως σας ενδιαφέρουν…