Συνεργασία Cosmote και Evernote

H COSMOTE εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με τη δημοφιλή εφαρμογή Evernote που δίνει τη δυνατότητα αποκλειστικά στους χρήστες της να έχουν εύκολα και γρήγορα πρόσβαση σε σημειώσεις, φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αρχειοθετήσει, από όλες τις συσκευές τους: Smartphone, tablet και υπολογιστή.

Με το Εvernote ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύει δεδομένα έως και 1GB κάθε μήνα, να διατηρεί ηλεκτρονικά και offline σημειωματάρια, μεμονωμένες σημειώσεις έως και 50ΜΒ, να έχει πρόσβαση και να διατηρεί ιστορικό σημειώσεων, να αναζητά .pdf αρχεία, αλλά και να έχει κοινή χρήση αρχείων με τρίτους.

Η εφαρμογή Evernote διατίθεται αποκλειστικά σε όλους τους συνδρομητές της COSMOTE δωρεάν ή στην premium έκδοση με 5€/μήνα, μέσω των Google Play και App store. Τώρα για τους 6 πρώτους μήνες η COSMOTE προσφέρει την premium έκδοση εντελώς δωρεάν έως και τις 2 Οκτωβρίου 2014. Ο συνδρομητής της COSMOTE κάνει εγγραφή βάζοντας απλά τα στοιχεία της επιλογής του και διαλέγει τη βασική ή premium έκδοση.

Η συνεργασία αυτή είναι αποτέλεσμα της ευρύτερης συνεργασίας της Deutche Telekom με την Evernote, στο πλαίσιο της οποίας η εφαρμογή είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα σε ακόμη 11 χώρες της Ευρώπης και προεγκατεστημένη στις συσκευές Android που ανήκουν στο portfolio των σχετικών αγορών. Για ακόμη μια φορά η COSMOTE βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας τους τις πλέον ανερχόμενες λύσεις επικοινωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...