Τα νέα Samsung Galaxy S23 ήρθαν στα Public, με μια επική εμπειρία που απογείωσε το πάθος για την τεχνολογία!

Τα Public υποδέχθηκαν τη νέα σειρά Samsung Galaxy S23 με την πιο φωτογενή θέα από ψηλά: Ο #1 προορισμός τεχνολογίας γιόρτασε την άφιξη των τριών νέων μοντέλων Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra, με μια συναρπαστική εμπειρία επικών διαστάσεων που απογείωσε τη διάθεση όλων για περισσότερη τεχνολογία!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ένα εντυπωσιακό αερόστατο ξάφνιασε ευχάριστα τους περαστικούς έξω από τα Public Γλυφάδας, στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου.

Εφοδιασμένοι με τις νέες συσκευές Samsung Galaxy S23 και από ύψος 30 μέτρων, οι κληρωμένοι μέσα από διαγωνισμό επιβάτες του είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία του Epic Zoom που προσφέρει η νέα σειρά smartphones της Samsung, βγάζοντας τις πιο κρυστάλλινες και ξεχωριστές φωτογραφίες. Όσο στον ορίζοντα δέσποζε το tech αερόστατο με τη σειρά Samsung Galaxy S23, στο έδαφος, οι άνθρωποι των Public υποδέχονταν το κοινό με live DJ sets, αλλά και με κληρώσεις για όσους τολμηρούς εκδήλωσαν ενδιαφέρον για μια… επική πτήση! Το σχετικό βίντεο που ανέβασαν τα Public στο YouTube μιλάει από μόνο του.

Τα νέα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S23 απελευθερώνουν τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητα κάθε χρήστη, επιτρέποντάς του να δημιουργήσει εξαιρετικό, σχεδόν ζωντανό, περιεχόμενο και να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία gaming. Διαθέτοντας προηγμένη κάμερα τεχνολογίας Nightography, η καινοτόμα σειρά Samsung Galaxy S23 αξιοποιεί τεχνολογία AI για να δημιουργήσει απαράμιλλα, σχεδόν κινηματογραφικά βίντεο, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη λήψη φωτογραφιών ασύγκριτα υψηλής ποιότητας. Οι συσκευές Samsung Galaxy S23 διαθέτουν τεχνολογία που προσαρμόζεται σχεδόν σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση περιεχομένου. Παράλληλα, οι βελτιωμένες δυνατότητες νυχτερινής λήψης αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο η σειρά Galaxy S βελτιστοποιεί τις φωτογραφίες, σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρεθεί ο χρήστης.

Με κάθε αγορά συσκευής Samsung Galaxy S23, τα Public προσφέρουν στους καταναλωτές  τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Flex Pay. Ο κορυφαίος omnichannel retailer προσφέρει επίσης επέκταση της εγγύησης για δύο χρόνια μετά την αγορά, από έμπειρους τεχνικούς της iRepair, ο οποίοι είναι έτοιμοι να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει. Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας BOX NOW τα Public δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραλάβουν οποιαδήποτε στιγμή τους εξυπηρετεί, σε ένα από τα 1.200 του δικτύου Lockers της BOX NOW σε όλη την Ελλάδα!

Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες που δικαιούνται απαλλαγή από τον Φ.Π.Α. 24% μπορούν να προμηθευτούν τη συσκευή Samsung Galaxy S23 που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους, μέσα από το πρόγραμμα VAT Free για επαγγελματίες.

Γι’ ακόμη περισσότερες πτήσεις στον χώρο της τεχνολογίας, τα καταστήματα Public είναι το απόλυτο σημείο απογείωσης! 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...