Τα νέα Samsung Galaxy S9 & S9+ έρχονται στη Vodafone

Η Vodafone υποδέχεται τα νέα Samsung Galaxy S9 και S9+ δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν μέσω προπαραγγελίας, με όφελος έως 500€, με το Vodafone Buy Back και με έως 48 άτοκες δόσεις.

Συγκεκριμένα, όλοι έχουν τη δυνατότητα μέσω του vodafone.gr να μάθουν το ποσό που θα κερδίσουν επιστρέφοντας την παλιά τους συσκευή, μέσω της υπηρεσίας Vodafone Buy Back και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία σε ένα κατάστημα Vodafone.

Επιπλέον, όποιος προπαραγγείλει τη συσκευή έως 08/03 θα έχει τη δυνατότητα να την παραλάβει έως και 7 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία λανσαρίσματος.

Τα νέα Samsung Galaxy S9 και S9+ θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr από τις 16 Μαρτίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 879€ και 979€ αντίστοιχα.

Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τη γνήσια θήκη Samsung που τους ταιριάζει προκειμένου να προστατεύσουν τη συσκευή τους, αλλά και να της δώσουν στιλ και χαρακτήρα.

Τέλος, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να δουν νωρίτερα από κοντά τη συσκευή πριν το επίσημο λανσάρισμα στις 16/03 σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...