Τα Galaxy A52, A52 5G και A72 κάνουν την καινοτομία προσιτή σε όλους

Η Samsung Electronics Co., Ltd παρουσίασε τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72, τις νέες συσκευές της σειράς Samsung Galaxy A που καθιστoύν την καινοτομία προσιτή σε όλους.

Με τα νέα Samsung Galaxy A οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν και να εκφράζονται μέσα από μια καταπληκτική κάμερα και να απολαμβάνουν καλύτερη εμπειρία προβολής με μεγαλύτερη ευκρίνεια και ομαλότερη πλοήγηση στην οθόνη, ενώ επωφελούνται από καινοτόμα χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy, όπως η αντοχή στο νερό και η μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Επίσης, η νέα σειρά Samsung Galaxy A προσφέρει πρόσβαση στο ευρύτερο οικοσύστημα συνδεδεμένων Galaxy συσκευών, όπως τα Galaxy Buds Pro, το Galaxy SmartTag και το Galaxy Tab για ακόμη πιο διευρυμένη εμπειρία κινητής.

«Η Samsung προσπαθεί να δώσει στους καταναλωτές αυτό που θέλουν και χρειάζονται περισσότερο. Για αυτόν το λόγο, δημιουργήσαμε τη σειρά Galaxy A με το όραμα να κάνουμε τις καινοτομίες Galaxy διαθέσιμες σε όλους», δήλωσε ο Dr. TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Τα Galaxy A52, A52 5G και A72 εκφράζουν τη φιλοσοφία της μάρκας Galaxy σε συνδυασμό με πρωτοποριακές καινοτομίες, υπηρεσίες και λειτουργίες σε προσιτή τιμή».

Δημιουργία, επικοινωνία και αυτοέκφραση με μια καταπληκτική κάμερα


Η Samsung έθεσε τον πήχη ψηλά για την ποιότητα της κάμερας και τα Galaxy A52, A52 5G και A72 δεν διαφέρουν. Καθώς φέρνουν τις συναρπαστικές καινοτομίες κάμερας στη νέα σειρά Galaxy A, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν πιο διασκεδαστικές και ευέλικτες λειτουργίες για φωτογραφίες και βίντεο.

 • Ευέλικτη εμπειρία κάμερας – Η λήψη ευκρινών φωτογραφιών και βίντεο γίνεται με ευκολία χάρη σε μια ευέλικτη τετραπλή κάμερα με υψηλή ανάλυση 64MP. Οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν άμεσα τις αγαπημένες τους στιγμές από βίντεο 4K σε εικόνες υψηλής ανάλυσης 8MP με τη λειτουργία 4K Video Snap. Η λειτουργία βελτιστοποίησης σκηνής (Scene Optimizer) χρησιμοποιεί AI για λήψη με βέλτιστες ρυθμίσεις για 30 κατηγορίες εικόνων και φόντων, όπως το φαγητό, τα τοπία και τα κατοικίδια.
 • Σταθερότητα εικόνα, μέρας και νύχτα– Η λειτουργία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS) διασφαλίζει πως η εικόνα στις φωτογραφίες και στα βίντεο θα είναι ευκρινής και σταθερή, ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητική είναι η ανάγκη μαγνητοσκόπησης. Πλέον, ανεξαρτήτως τον συνθηκών φωτισμού, οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν κάθε σημαντική στιγμή. Η νυχτερινή λειτουργία (Night mode) χρησιμοποιεί επεξεργασία πολλαπλών καρέ, με αποτέλεσμα μια φωτεινή εικόνα ακόμα και στο σκοτάδι.
 • Καταγραφή διασκεδαστικού περιεχομένου – Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν την προσωπική τους πινελιά στο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες AR Emoji και My Filter. Επιπλέον, μπορούν να εφαρμόσουν AR φίλτρα από το Snapchat με τη λειτουργία Fun Mode κατά τη λήψη περιεχομένου μέσω της κάμερας της συσκευής.

Εκπληκτική οθόνη και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός

Η Samsung βελτιώνει τις εμπειρίες και το στυλ με την ευκρινή οθόνη και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που ταιριάζει και αντανακλά τη ζωή των χρηστών.

 • Φωτεινότερη οθόνη και πιο ομαλή πλοήγηση – Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο της επιλογής τους στην αγαπημένη οθόνη Super AMOLED της Samsung. Πλέον, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz στο Galaxy A52 5G, και 90Hz στο Galaxy A52 και A72, η εμπειρία πλοήγησης είναι πιο ομαλή από ποτέ, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους χάρη στην αυξημένη φωτεινότητα των 800nits.
 • Άνετη εμπειρία προβολής– Η οθόνη έχει λάβει πιστοποίηση Φροντίδας Ματιών (Eye Care) και προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρωμάτων της οθόνης με βάση τα μοτίβα χρήσης του smartphone για να μειώσει την κόπωση των ματιών με τη λειτουργία «Eye Comfort Shield».
 • Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός – Η νέα σειρά Galaxy A διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό με έμφαση στην απλότητα και στην ευχρηστία, με κυρτές άκρες και ελάχιστο πλαίσιο να περιβάλλει την κάμερα.

Διεύρυνση των εμπειριών χάρη στην ισχύ ενός εκπληκτικού οικοσυστήματος Galaxy

Η νέα εμπειρία της σειράς Galaxy A ενισχύεται από την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το οικοσύστημα Samsung Galaxy.

 • Οργάνωση και διασύνδεση – Με τη λειτουργία SmartThings μπορούν να συνδεθούν και να ελέγχονται χιλιάδες συσκευές σε περιβάλλον έξυπνου σπιτιού, απευθείας από τη σειρά Galaxy A, συμπεριλαμβανομένων φορητών συσκευών, tablet, Η\Υ και and τηλεοράσεων. Επιπρόσθετα, η λειτουργία SmartThings Find εντοπίζει τις συζευγμένες συσκευές με πιο διαισθητικές και λεπτομερείς οδηγίες, ενώ το Galaxy SmartTag Bluetooth locator μπορεί να βρει μη-συνδεδεμένες συσκευές ή αντικείμενα, απλώς με τη σύνδεσή του σε αυτά.
 • Απόλαυση μουσικής με παρέα, χωρίς ταλαιπωρία – Είτε συμμετέχουν σε μια ομαδική προπόνηση από το σπίτι ή παρακολουθούν ένα podcast με τους φίλους τους, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν και να ακούσουν μουσική μαζί. Η λειτουργία Music Share συγχρονίζει εύκολα το τηλέφωνο με τη συσκευή ενός φίλου για κοινή χρήση μουσικής, χωρίς σύζευξη ηχείων. Ακόμα, δίνεται η δυνατότητα σύζευξης των τηλεφώνων με δύο σετ συσκευών Galaxy Buds με τη λειτουργία Buds Together.
 • Εύκολη σύνδεση και κοινή χρήση – Η λειτουργία εύκολης κοινής χρήσης (Quick Share) επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν εύκολα φωτογραφίες και βίντεο, χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος των αρχείων, σε συσκευές Galaxy που βρίσκονται κοντά, για να μπορούν να συμφωνήσουν γρήγορα πριν από τη δημοσίευση μιας ομαδικής φωτογραφίας. Με τη λειτουργία Private Share, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν με ποιον μοιράζονται περιεχόμενο ή και να ανακαλέσουν φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και μετά το διαμοιρασμό τους, με ένα μόνο άγγιγμα.

Περισσότερες εκπληκτικές λειτουργίες χάρη στο οικοσύστημα Galaxy

Η νέα Galaxy A διατίθεται με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες Galaxy που αξίζουν σε όλους τους χρήστες συσκευών Galaxy.

 • Μεγαλύτερη ηρεμία – Οι χρήστες δε χρειάζεται να ανησυχούν πια, καθώς τα Galaxy A52, A52 5G και A72 είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη, με ταξινόμηση IP67. Ακόμα, το ενσωματωμένο Samsung Knox—η πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού τύπου της Samsung προστατεύει προσωπικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.
 • Μπαταρία δύο ημερών – Οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν, να δημιουργήσουν και να παρακολουθήσουν περιεχόμενο, χωρίς ανησυχία, με μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που διαρκεί δύο ημέρες στα 4,500mAh για το A52 και 5,000mAh για το A72.
 • Υψηλές ταχύτητες 5G – Η ζωή κινείται γρήγορα και τα τηλέφωνα πρέπει να συμβαδίζουν. Με ισχυρές, υψηλές ταχύτητες και εντυπωσιακή απόδοση, το Galaxy A52 5G καθιστά προσιτή την 5G συνδεσιμότητα.
 • Απόλαυση premium απαραίτητων χαρακτηριστικών – Τα Galaxy A52, A52 5G και A72 είναι εξοπλισμένα με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά Galaxy, μεταξύ των οποίων στερεοφωνικά ηχεία και εξωτερική μνήμη ως 1TB. H εμπειρία των στερεοφωνικών ηχείων βελτιώνεται με το Dolby Atmos, για ένα πλούσιο αποτέλεσμα ήχου γεμάτο με αναβαθμισμένο βάθος και λεπτομέρεια. Ακόμα, το επανασχεδιασμένο One UI 3 επιτρέπει τις πιο διαισθητικές εμπειρίες και συνεπείς αλληλεπιδράσεις, αυξάνοντας την ταχύτητα, μειώνοντας τους περισπασμούς και επισημαίνοντας σημαντικές πληροφορίες.
 • Υποστήριξη βιωσιμότητας – Η Samsung αξιολογεί τακτικά τα προϊόντα, τη συσκευασία και τις λειτουργίες για να ανακαλύψει νέους τρόπους να βελτιώσει τις προσπάθειες για προώθηση της βιωσιμότητας. Τα νέα Galaxy A52, A52 5G and A72 χρησιμοποιούν χαρτοπολτό και χαρτί για να μειώσουν τον άδειο χώρο και την χρήση υλικών για τη συσκευασία.
 • Ενημερώσεις λογισμικού– Στόχος της Samsung είναι πάντα να προσφέρει στους χρήστες συσκευών Galaxy ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα κινητής και πλέον επεκτάθηκε και στη σειρά A. Τα Galaxy A52, A52 5G, και A72 θα υποστηρίζουν αναβαθμίσεις λειτουργικού για τρεις γενιές και τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια.

Διαθεσιμότητα

Η νέα σειρά Galaxy A Series θα διατίθεται από τις 22 Μαρτίου 2021 σε Ελλάδα και Κύπρο στις αποχρώσεις Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black, και Awesome White. Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 22 Μαρτίου 2021 ως 11 Απριλίου 2021, θα δίνεται ως δώρο ένα Galaxy Buds Plus.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72, παρακαλούμε επισκεφθείτε τα www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ή www.samsung.com/galaxy.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…