Τα Samsung Galaxy smartphones και tablets εντάσσονται στο πρόγραμμα Android Enterprise Recommended

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Android EnterpriseRecommended, το πρόγραμμα της Google που ενισχύει τις επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να ενσωματώνουν στη λειτουργία τους λύσεις για κινητές συσκευές.

Η συμμετοχή της Samsung στο πρόγραμμα αυτό, αποτελεί μία ακόμη διαβεβαίωση προς τους πελάτες της ότι πληροί – και στην πραγματικότητα υπερβαίνει – τις προδιαγραφές υλικού και λογισμικού, που θέτει η Googleγια τις επιχειρήσεις.

«H Samsung έχει δεσμευτεί να συμβάλλει στις προσπάθειες των επιχειρήσεων να εκσυγχρονίσουν τη λειτουργία τους, μέσω κορυφαίων λύσεων που περιλαμβάνουν παραμετροποιήσιμο υλικό, εύχρηστο λογισμικό και ολοκληρωμένη ασφάλεια», δήλωσε ο KC Choi, EVP και Head of Global Mobile B2B Team του MobileCommunications Business στη Samsung Electronics. «Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα AndroidEnterpriseRecommended, διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο τους εταιρικούς μας πελάτες να δημιουργήσουν μια εμπειρία χρήσης κινητών συσκευών που εξασφαλίζει την προστασία των υπαλλήλων, αυξάνει την παραγωγικότητά τους και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών της επιχείρησης, καλύπτοντας και υπερβαίνοντας τα πρότυπα της Google για ασφάλεια, παραγωγικότητα και ευελιξία».

Η μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ Samsung και Google

Από την αρχή της συνεργασίας τους, η Samsung και η Google είχαν ως στόχο να παρέχουν στις επιχειρήσεις την καλύτερη και ασφαλέστερη δυνατή εμπειρία κινητής. Οι δύο εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις τους πριν από δέκα χρόνια για να ανταποκριθούν στις πιο πιεστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις: τη διατήρηση της παραγωγικότητας, την προστασία του ανθρώπινου δυναμικού και την προσφορά ευέλικτων λύσεων.

Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία δύο χρόνια, η Samsung και η Google συνεργάστηκαν για:

  • Την εναρμόνιση του Android Enterprise με την πλατφόρμα Knox της Samsung για Επιχειρήσεις, για να προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία σε πελάτες Android που αποζητούσαν τις προηγμένες λύσεις της Samsung σε θέματα ασφαλείας και διαχείρισης συσκευών.

  • Τον συγχρονισμό των υπηρεσιών εγγραφής κινητών συσκευών (μέσω Android zero-touch και Knox Mobile Enrollment) με στόχο την προσφορά μιας γκάμας υπηρεσιών στους εταιρικούς πελάτες, που συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας εγγραφής υπαλλήλων και στην εκ νέου ανάπτυξη συσκευών.

«Καλωσορίζουμε τα Samsung Galaxy smartphones και tablets στο πρόγραμμα Android Enterprise Recommended, διευρύνοντας περαιτέρω τη μακρά συνεργασία μας, για να προσφέρουμε κορυφαία εμπειρία κινητής στις επιχειρήσεις», δήλωσε ο David Still, Managing Director του Android Enterprise, Google. «Η συμμετοχή της Samsungστο πρόγραμμα διασφαλίζει πως οι πελάτες της Google θα έχουν πρόσβαση σε συσκευές που εξασφαλίζουν εξαιρετική ασφάλεια, αποδοτικότητα και παραγωγικότητα, και ανυπομονούμε για τη διεύρυνση της συνεργασίας μας στο μέλλον».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία, επισκεφθείτε το Android Enterpriseblog.

Η σταθερή δέσμευση της Samsung προς τους εταιρικούς πελάτες

Η Samsung έχει συμβάλλει αποδεδειγμένα στην παροχή πρωτοποριακών εταιρικών λύσεων που βοηθούν τις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για τις απαιτήσεις του μέλλοντος, μεταξύ των οποίων οι εκδόσεις GalaxyEnterprise, τα ανθεκτικά smartphones και tablets, οι λύσεις ασφαλείας αιχμής, οι ευέλικτες επιλογές διαμόρφωσης και ανάπτυξης και οι καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης του κύκλου ζωής των συσκευών.

Η Samsung καινοτομεί διαρκώς προκειμένου να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στους εταιρικούς της πελάτες, ξεπερνώντας ακόμα και τις απαιτήσεις του προγράμματος Android Enterprise Recommended, στο πλαίσιο του Samsung Knox Suite, που προσφέρει υποδειγματικές, κορυφαίες λειτουργίες ασφαλείας και διαχείρισης, όπως είναι:

  • Οι προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως η κρυπτογράφηση διπλού επιπέδου Data-At-Rest, η προστασία πυρήνα σε πραγματικό χρόνο, η παρεμπόδιση πρόσβασης και η προστασία ευαίσθητων δεδομένων, που προστατεύουν τους εταιρικούς πελάτες από ενδεχόμενες απειλές.

  • Η παροχή εξουσιοδότησης σε διαχειριστές ΙΤ ώστε να προσαρμόζουν ή να διαμορφώνουν συσκευές, βάσει συγκεκριμένων αναγκών, και η δυνατότητα διαχείρισης από μια κεντρική τοποθεσία, θεσπίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ευρύ φάσμα σχετικών κανόνων.

  • Ένα σύστημα για τους διαχειριστές ΙΤ, για να διαχειρίζονται εύκολα τα λειτουργικά συστήματα των υπαλλήλων και τις ενημερώσεις λογισμικού εξ αποστάσεως, ώστε οι σύγχρονες εκδόσεις λογισμικού και ασφαλείας, να είναι πάντα άμεσα διαθέσιμες, κατόπιν σχετικής δοκιμής.

«Η SAP ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που αντιλήφθηκαν το θετικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει η τεχνολογία κινητής στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της γενικότερης ευημερίας των υπαλλήλων μας», δήλωσε ο Christian Lohde, Head του Android Experience στη SAP SE. Οι εταιρικές λύσεις κινητής της Samsung μας επέτρεψαν να διατηρήσουμε απρόσκοπτες τις λειτουργίες μας, στο πλαίσιο των υποδομών μας και με εύκολες διαδικασίες ενσωμάτωσης των συσκευών. Η ένταξή τους στο πρόγραμμα Android EnterpriseRecommendedαποτελεί ακόμη μια απόδειξη των πλεονεκτημάτων που μπορεί να προσφέρει η Samsung στις επιχειρήσεις».

«Στη Centrica βασιζόμαστε στην εργασία εν κινήσει για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας», δήλωσε ο Andy Warren, Head του Mobile Telecommunications στη Centrica. «Η Samsung έχει διασφαλίσει πως οι κινητές συσκευές μας είναι πάντα συνδεδεμένες και προστατευμένες από κινδύνους που απειλούν τη λειτουργία των σύγχρονων επιχειρήσεων. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε ακόμα περισσότερα προϊόντα της Samsung, μετά την ένταξή της στο πρόγραμμα Android Enterprise Recommended».

Τι σημαίνει για τους χρήστες συσκευών Galaxy

Επιλεγμένες συσκευές Galaxy με εκδόσεις Android 11 και μεταγενέστερες, όπως οι S20, Note20, Tab S7|S7+, και ανθεκτικές συσκευές, μεταξύ των οποίων το XCover Pro, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα AndroidEnterpriseRecommended. Έτσι, παρέχονται στους πελάτες ακόμα περισσότερες επιλογές που πληρούν τις προδιαγραφές της Google και διασφαλίζεται η σταθερή απόδοση των συσκευών και η συνεπής εμπειρία χρήσης για τις επιχειρήσεις. Μαζί, η Google και η Samsung θα συνεχίσουν να ωθούν τα όρια και να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, για να βοηθήσουν τους εταιρικούς πελάτες να πετύχουν τους στόχους τους σε ό,τι αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...