Τα Samsung Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 προσφέρουν ευελιξία και πολυμορφία

Με τον καινοτόμο μηχανισμό αναδίπλωσης Flex Hinge για ισορροπημένο σχεδιασμό και τη μοναδική FlexCam, η σειρά Galaxy Z παρέχει εκπληκτικές «αναδιπλούμενες εμπειρίες».


Τα αποκαλυπτήρια της πέμπτης γενιάς αναδιπλούμενων Galaxy smartphones, των Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5, πραγματοποιήθηκαν σήμερα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «Galaxy Unpacked» που έλαβε χώρα στη Σεούλ. Ο νέος μηχανισμός αναδίπλωσης προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για κάθε χρήστη μέσω του κομψού και συμπαγή σχεδιασμού, των επιλογών προσαρμογής και των ισχυρών επιδόσεων. Ο νέος μεντεσές, Flex Hinge, καθιστά δυνατή την εμπειρία της αναδίπλωσης, προσφέροντας, παράλληλα, έναν αισθητικά ισορροπημένο και στιβαρό σχεδιασμό. Αυτές οι εκπληκτικές αναδιπλούμενες συσκευές, δίνουν την δυνατότητα για εξαιρετικές φωτογραφίες από διαφορετικές και δημιουργικές «γωνιές», μέσω της FlexCam. Με ισχυρές επιδόσεις και βελτιστοποιημένη μπαταρία που τροφοδοτείται από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή, η σειρά Samsung Galaxy Z αλλάζει τί μπορεί να κάνει ο χρήστης με ένα smartphone – είτε αυτό είναι ανοιχτό είτε διπλωμένο.

Ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics δήλωσε σχετικά: «H Samsung φέρνει την επανάσταση στον κλάδο των κινητών τηλεφώνων με τα αναδιπλούμενα smartphones, θέτοντας νέα υψηλά standards και βελτιώνοντας διαρκώς την εμπειρία του χρήστη. Κάθε μέρα, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τα αναδιπλούμενα smartphones μας, επειδή προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία που δεν μπορούν να βρουν σε καμία άλλη συσκευή. Τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 αποτελούν την έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας, μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας».

Η «κληρονομιά καινοτομίας» της Samsung στην κατηγορία των αναδιπλούμενων συσκευών περιλαμβάνει απίστευτα ευέλικτες συσκευές. Πιστεύοντας στις δυνατότητες της αναδιπλούμενης μορφής, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης σε έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στην κατασκευή, η Samsung έχει βελτιώσει και βελτιστοποιεί σταθερά τη σειρά Galaxy Z. Από τη δημιουργία περιεχομένου στη νέα οθόνη Flex Window[1] του Galaxy Z Flip5, έως το απρόσκοπτο multitasking στο Galaxy Z Fold5, αυτή η σειρά αναδιπλούμενων Galaxy ανταποκρίνεται και ξεπερνά τις ξεχωριστές ανάγκες των σημερινών χρηστών.

Επιπρόσθετα, τόσο το Galaxy Z Flip5 όσο και το Galaxy Z Fold5 είναι προσεκτικά σχεδιασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των χρηστών σε θέματα ανθεκτικότητας. Η κύρια οθόνη είναι εξοπλισμένη με ένα στρώμα διασποράς κραδασμών και μια επανασχεδιασμένη πλάτη που σταθεροποιεί την οθόνη ακόμα περισσότερο[2]. Μαζί με την υποστήριξη IPX8[3], τα πλαίσια Armor Aluminum και το Corning® Gorilla® Glass Victus®2 τόσο στο Flex Window όσο και στο πίσω κάλυμμα, τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 παρέχουν προστασία, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το Flex Hinge. Αυτή η νέα ενσωματωμένη μονάδα μεντεσέδων διαθέτει δομή διπλής ράγας, διαχέοντας τις εξωτερικές κρούσεις.

Galaxy Z Flip5: Το εργαλείο «τσέπης» για την έκφραση της προσωπικότητας του χρήστη

Το Galaxy Z Flip 5 είναι μια συσκευή «τσέπης» και προσφέρει εκπληκτική «αναδιπλούμενη εμπειρία» που επιτρέπει στον χρήστη να εκφράζει την προσωπικότητα του. Το νέο Flex Window, που είναι πλέον 3,78 φορές[4] μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υφιστάμενων και νέων δυνατοτήτων. Παρέχει περισσότερες επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων ενημερωτικών και γραφικών ρολογιών που μπορούν να ταιριάζουν με την οθόνη της σειράς Galaxy Watch6[5]του χρήστη, καθώς και κομψά πλαίσια. Επιπλέον, η νέα θήκη Flipsuit[6] του Galaxy Z Flip5 παρέχει προστασία της συσκευής με μια κάρτα NFC που μπορεί να αλλάξει, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδυάσουν το σχεδιασμό της οθόνης Flex Window και το σχεδιασμό της θήκης τους για ακόμα μεγαλύτερη εξατομίκευση.

Ακόμα και όταν είναι διπλωμένο, το Galaxy Z Flip5 είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Από την οθόνη Flex Window, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες εύκολα και γρήγορα. Με τα Widgets, μπορούν να ενημερώνονται για τον καιρό, να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής και να ακούνε τα αγαπημένα τους τραγούδια με το Media Controller[7] ή ακόμα και να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα από ολόκληρο τον κόσμο, μέσω του widget Google Finance. Οι χρήστες μπορούν να δουν όλα τα Widgets με μία ματιά και να επιλέξουν κάποιο από αυτά, πατώντας την οθόνη για να ενεργοποιηθεί το Multi Widget View. Επιπλέον, οι χρήστες του κινητού μπορούν να δουν εύκολα τις ειδοποιήσεις τους και να αποκτήσουν πρόσβαση στις Γρήγορες Ρυθμίσεις για το Wi-Fi και το Bluetooth. Χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει η συσκευή, ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ιστορικό κλήσεων, να επιστρέψει στις αναπάντητες κλήσεις και να απαντήσει σε μηνύματα όσο βρίσκεται εν κινήσει, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Quick Reply με πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY και δυνατότητα προβολής του ιστορικού των συνομιλιών.

Με την ιδιαίτερη σχεδίασή του και το μηχανισμό αναδίπλωσης, το Galaxy Z Flip5 προσφέρει, επίσης, την πιο ευέλικτη εμπειρία κάμερας σε smartphone Samsung Galaxy. Μέσω της μεγαλύτερης οθόνης Flex Window, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν υψηλής ποιότητας selfies με την πίσω κάμερα, ενώ μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες με τη FlexCam, χωρίς να χρησιμοποιούν τα χέρια τους. Απλή και γρήγορη είναι, επίσης, και η προβολή και η επεξεργασία των λήψεων μέσω της λειτουργίας Flex Mode[8]. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον τόνο του χρώματος ή να διαγράψουν εικόνες εύκολα μέσω της Γρήγορης Προβολής στο παράθυρο Flex Window. Όταν ο χρήστης τραβά μια φωτογραφία ενός φίλου, η λειτουργία Dual Preview[9] του επιτρέπει να δει τον εαυτό του στην οθόνη Flex Window, ώστε να την προσαρμόσει κατάλληλα για την τέλεια λήψη. Οι χρήστες μπορούν να πετύχουν μια ομαλή λήψη εν κινήσει με τη λειτουργία Super Steady που σταθεροποιεί τη φωτογραφική μηχανή, ενώ το Auto Framing[10] εξασφαλίζει ότι τα περισσότερα άτομα θα βρίσκονται εντός του πλάνου.

Το Galaxy Z Flip5 ζωντανεύει κάθε φωτογραφία κάνοντας βελτιώσεις στην ήδη ισχυρή κάμερα χρησιμοποιώντας λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Οι χρήστες γίνονται δημιουργοί, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με τις βελτιωμένες δυνατότητες νυχτερινής λήψης που βελτιστοποιούν τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε συνθήκες φωτισμού περιβάλλοντος. Ο αλγόριθμος επεξεργασίας σήματος εικόνας (ISP) με τεχνητή νοημοσύνη διορθώνει κάθε οπτικό πρόβλημα που μπορεί να αλλοιώνει τις εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις λεπτομέρειες της εικόνας και τον χρωματικό της τόνο. Ακόμη και από απόσταση, οι φωτογραφίες είναι πιο καθαρές με το ψηφιακό zoom 10Χ [11].

Galaxy Z Fold5: Ένα εργαλείο παραγωγικότητας με μεγάλη οθόνη

Με τη μεγάλη και καθηλωτική του οθόνη και τη μπαταρία μεγάλης διάρκειας[12], το Galaxy Z Fold5 είναι πιο λεπτό, ελαφρύ και φορητό από ποτέ[13] και προσφέρει τις πιο ισχυρές επιδόσεις στη σειρά Galaxy Z. Το Galaxy Z Fold συνεισφέρει στη μεταμόρφωση της καθημερινής παραγωγικότητας των χρηστών μέσω της μεγάλης οθόνης του, ενώ έχει εξελιχθεί από το Multi Window[14] και το App Continuity[15]παρέχοντας πλέον ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών, όπως η γραμμή εργασιών[16], το drag and drop και η βελτιστοποίηση των εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών. Το S Pen Fold Edition[17] που εισήχθη στην τρίτη γενιά Fold το 2021, έχει τελειοποιηθεί, προκειμένου να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία γραφής στο Galaxy Z Fold5. Όλες αυτές οι λειτουργίες και τα εργαλεία συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν στον χρήστη σημαντικές δυνατότητες παραγωγικότητας σε μια μεγάλη οθόνη και να του επιτρέπουν ταυτόχρονα να ολοκληρώνει σημαντικές εργασίες από όπου κι αν βρίσκεται.

Η βελτιωμένη Γραμμή Εργασιών επιτρέπει στους χρήστες να είναι ιδιαίτερα παραγωγικοί, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να εναλλάσσουν τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν πιο συχνά εύκολα και γρήγορα. Η βελτιστοποίηση αυτή επιτρέπει πλέον να είναι σε ετοιμότητα έως και τέσσερις πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές, για να κάνουν την εργασία πιο αποτελεσματική. Η νέα βελτιωμένη δυνατότητα drag and drop με δύο χέρια[18] μπορεί να διευκολύνει την εργασία μέσω της μετακίνησης περιεχομένου μεταξύ εφαρμογών και οθονών. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να αγγίξουν και να κρατήσουν πατημένη μια εικόνα στο Samsung Gallery με το ένα τους δάχτυλο και με το άλλο να ανοίξουν την εφαρμογή Samsung Notes, μεταφέροντας και τοποθετώντας την εικόνα στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Με το κρυφό αναδυόμενο παράθυρο[19], μια εφαρμογή μπορεί να συνεχίσει να «τρέχει παρασκηνιακά», επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο σε πλήρη οθόνη και να συνομιλούν με φίλους μέσα από το αιωρούμενο αναδυόμενο παράθυρο στο πλάι της οθόνης.

Η νέα πιο λεπτή[20] και συμπαγής έκδοση του S Pen Fold Edition[21]διευκολύνει τη δημιουργία σημειώσεων και ιδεών σε πραγματικό χρόνο, ενώ χωράει στην τσέπη των χρηστών με μεγάλη άνεση. Η θήκη Slim S Pen[22] έχει σχεδόν το ίδιο πάχος[23] με μια κανονική θήκη για το Fold και είναι διαθέσιμη σε διάφορα στυλ και χρώματα[24], ώστε οι χρήστες να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο.

Βοηθώντας τους χρήστες να κάνουν περισσότερα πράγματα εν κινήσει, η κύρια οθόνη 7,6 ιντσών[25] δίνει τη δυνατότητα για ασταμάτητες προβολές, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ταινία σε κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό. Επιπλέον, η μέγιστη φωτεινότητα έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 30% – έως και 1.750 nits[26] – για τη βέλτιστη εμπειρία προβολής σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα και όταν το φως του ήλιου είναι έντονο.

Το Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy[27] βελτιώνει τα γραφικά και χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη, ώστε οι χρήστες να έχουν συναρπαστικές gaming εμπειρίες στη μεγάλη οθόνη του Galaxy smartphone, μέσω δυναμικών παιχνιδιών, αλλά και της λειτουργίας πολλαπλών παιχνιδιών. Το Galaxy Z Fold5 μπορεί να διαχειριστεί με άνεση το πολύωρο gaming, με το προηγμένο σύστημα ψύξης που διαχέει τη θερμότητα πιο έξυπνα για λιγότερες καθυστερήσεις, χωρίς ωστόσο να μειώνει την απόδοση της συσκευής.

Το παγκόσμιο περιβαλλοντικό όραμα της Samsung

Η Samsung συνεχίζει να κάνει ενέργειες, αλλά και να ενισχύει τις δράσεις της προκειμένου να πετύχει τους περιβαλλοντικούς της στόχους, οι οποίοι περιλαμβάνουν την επίτευξη μηδενικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το τέλος του 2030 για το τμήμα Device eXperience. Τα Galaxy Z Flip5 και Fold5 διαθέτουν[28]μεγαλύτερη ποικιλία ανακυκλωμένων υλικών[29] σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές συσκευών, όπως ανακυκλωμένο γυαλί και αλουμίνιο και ανακυκλωμένα πλαστικά που προέρχονται από απορριπτόμενα δίχτυα αλιείας, βαρέλια νερού και μπουκάλια PET. Ακόμα και το χαρτί που χρησιμοποιείται για το κουτί συσκευασίας[30] τους είναι από 100% ανακυκλωμένο υλικό[31]. Η Samsung έχει φροντίσει, ώστε κάθε συσκευή να έρχεται με πενταετείς ενημερώσεις ασφαλείας και τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος, γεγονός που επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Διαθεσιμότητα

Τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από τις 26 Ιουλίου, ενώ η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου από το Samsung eshop και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας. Το Galaxy Z Flip5 επιτρέπει στους χρήστες να εκφραστούν με χρώματα όπως Mint, Graphite, Cream και Lavender[32], καθώς και με μια σειρά αξεσουάρ[33] όπως Clear Gadget Case, Flap Eco-Leather Case[34], Flipsuit Case και εύκολη στη μεταφορά θήκη σιλικόνης με δαχτυλίδι για να δημιουργήσουν μια πιο εξατομικευμένη εμφάνιση. Το Galaxy Z Fold5 είναι διαθέσιμο σε Icy Blue, Phantom Black και Cream[35], μαζί με μια ποικιλία από θήκες που προσφέρουν πρακτικότητα και στυλ, όπως Slim S Pen Case, Clear Gadget Case, Eco-Leather Case[36] και Standing Case με λουράκι[37].

 


Τεχνικά χαρακτηριστικά


 

​Galaxy Z Flip5
Οθόνη Κύρια οθόνη 6.7-ιντσών FHD+*

Dynamic AMOLED 2X

120Hz Προσαρμόσιμος ρυθμός ανανέωσης (1~120Hz)

Infinity Flex Display (2640 x 1080, 22:9)

*Μετρημένη διαγώνια, το μέγεθος της κύριας οθόνης του Galaxy ZFlip5 είναι 6,7 ίντσες στο πλήρες ορθογώνιο και 6,6 ίντσες όταν υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
Εξωτερική οθόνη 3.4- ιντσών Super AMOLED 60Hz Display*

720 x 748

306 PPI

*Μετρημένη διαγώνια, το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης του Galaxy ZFlip5 είναι 3,4 ίντσες σε πλήρη ορθογώνια μορφή. Η πραγματική ορατή περιοχή είναι περίπου το 95% της πλήρους ορθογώνιας περιοχής λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της κάτω εγκοπής.
Διαστάσεις & Βάρος Διπλωμένο 71.9 x 85.1 x 15.1mm
*Το πάχος του Galaxy Z Flip5 όταν είναι διπλωμένο μετριέται από πάνω προς τα κάτω των γυαλιών του Galaxy Z Flip5
Ανοικτό 71.9 x 165.1 x 6.9mm
*Το πάχος του Galaxy Z Flip5 όταν είναι ανοικτό δεν περιλαμβάνει το πλαίσιο της κύριας οθόνης.
Βάρος 187γρ.
Κάμερα Μπροστινή κάμερα 10MP Selfie κάμερα

F2.2, Μέγεθος Pixel: 1.22μm, FOV: 85˚

Πίσω διπλή κάμερα 12MP Ultra Wide κάμερα

F2.2, Μέγεθος Pixel: 1.12μm, FOV: 123˚

12MP Ευρυγώνια κάμερα

Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Μέγεθος Pixel: 1.8μm, FOV: 83˚

Επεξεργαστής Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy
*Το Snapdragon είναι προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc. ή/και των θυγατρικών της. Το Snapdragon είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της Qualcomm Incorporated.
Μνήμη Μνήμη 8 GB με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 512 GB

Μνήμη 8 GB με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 256 GB

*Η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης υπόκειται σε προεγκατεστημένο λογισμικό. Η επιλογή μνήμης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.
Μπαταρία 3,700mAh (τυπική τιμή) διπλή μπαταρία
*Τυπική τιμή ελεγμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Η τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική χωρητικότητα είναι 3591 mAh για το Galaxy Z Flip5. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα μοτίβα χρήσης και άλλους παράγοντες.
Φόρτιση Ενσύρματη φόρτιση*: Φόρτιση έως και 50% σε περίπου 30 λεπτά με αντάπτορας 25W** και καλώδιο USB-C 3A***

Γρήγορη ασύρματη φόρτιση 2.0****

Ασύρματο PowerShare*****

* Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC. Αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών της Samsung, που διεξήχθησαν με αντάπτορα ταξιδιού 25W ενώ του απομένει το 0% της ισχύος, με όλες τις υπηρεσίες, τις δυνατότητες και την οθόνη απενεργοποιημένες. Η πραγματική ταχύτητα φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πραγματική χρήση, τις συνθήκες φόρτισης και άλλους παράγοντες.

**Ο αντάπτορας 25W πωλείται χωριστά. Χρησιμοποιείτε μόνο φορτιστές και καλώδια εγκεκριμένα από τη Samsung.

***Ασύρματη φόρτιση συμβατή με WPC.

****Το ασύρματο PowerShare περιορίζεται σε smartphone Samsung ή άλλα επώνυμα smartphone με ασύρματη φόρτιση WPC Qi, όπως Galaxy ZFold5, Z Flip5, Galaxy Z Fold4, Z Flip4, σειρά S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G , σειρά S21, Z Fold2, σειρά Note20, σειρά S20, Z Flip, σειρά Note10, σειρά S10, σειρά S9, σειρά S8, σειρά S7, σειρά S6, Note9, Note8, Note FE, Note5 και φορητές συσκευές όπως το Galaxy Buds2 Pro , Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch και Galaxy Buds. Μπορεί να μην λειτουργεί με ορισμένα αξεσουάρ, θήκες ή άλλες συσκευές επωνυμίας. Μπορεί να επηρεάσει τη λήψη κλήσεων ή τις υπηρεσίες δεδομένων, ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου σας.

Αντοχή σε νερό IPX8
*Με βάση τις συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών για βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε εάν είναι βρεγμένο. Η αντοχή στο νερό της συσκευής δεν είναι μόνιμη και μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της κανονικής φθοράς.
Λειτουργικό σύστημα Android 13

One UI 5.1.1

Δίκτυο και Συνδεσιμότητα 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Bluetooth® v5.3
*Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση δικτύου 5G, διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για διαθεσιμότητα και λεπτομέρειες. Οι ταχύτητες λήψης και ροής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο περιεχομένου, τη σύνδεση διακομιστή και άλλους παράγοντες.

**Η διαθεσιμότητα του μοντέλου LTE διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το περιβάλλον χρήστη.

***Η διαθεσιμότητα του δικτύου WiFi 6E μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση. Απαιτείται δρομολογητής Wi-Fi 6E.

Αισθητήρες Χωρητικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο πλάι), Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκοπικός αισθητήρας, Γεωμαγνητικός αισθητήρας, Αισθητήρας Hall, Αισθητήρας εγγύτητας, Αισθητήρας φωτός
Ασφάλεια Samsung Knox με, Samsung Knox Vault
Κάρτα SIM Μία Nano SIM* και μία eSIM**
*Η κάρτα SIM πωλείται χωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.

**Η διαθεσιμότητα eSIM ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση λογισμικού, την περιοχή και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Ελέγξτε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας εάν το πρόγραμμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας υποστηρίζει eSIM.

Χρώματα Mint, Graphite, Cream, Lavender*

[Αποκλειστικά στο Samsung.com] Gray, Blue, Green, Yellow**

* Η διαθεσιμότητα του χρώματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, την περιοχή ή τον πάροχο.

** Χρώματα αποκλειστικά διαθέσιμα μόνο στο Samsung.com.

 

​ Galaxy Z Fold5
Οθόνη Κύρια οθόνη 7.6-ιντσών QXGA+*

Dynamic AMOLED 2X

Infinity Flex Display (2176 x 1812, 21.6:18), 374ppi

120Hz προσαρμόσιμος ρυθμός ανανέωσης (1~120Hz)

*Μετρημένη διαγώνια, το μέγεθος της κύριας οθόνης του Galaxy ZFold5 είναι 7,6 ίντσες στο πλήρες ορθογώνιο και 7,4 ίντσες που αντιστοιχούν στις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών.
Εξωτερική οθόνη 6.2-ιντσών HD+

Dynamic AMOLED 2X Display

(2316 x 904, 23.1:9), 402ppi

120Hz προσαρμόσιμος ρυθμός ανανέωσης (48~120Hz)

*Μετρημένη διαγώνια, το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης του Galaxy ZFold5 είναι 6,2 ίντσες σε πλήρες ορθογώνιο και 6,1 ίντσες που αντιστοιχούν στις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
Διαστάσεις & Βάρος Διπλωμένο 67.1 x 154.9 x 13.4mm
*Το πάχος του Galaxy Z Fold5 όταν είναι διπλωμένο μετριέται από πάνω προς τα κάτω των γυαλιών του Galaxy Z Fold5
Ανοικτό 129.9x 154.9 x 6.1mm
*Το πάχος του Galaxy Z Fold5 όταν είναι ανοικτό δεν περιλαμβάνει το πλαίσιο της κύριας οθόνης.
Βάρος 253γρ.
Κάμερα Εξωτερική κάμερα 10MP Selfie κάμερα

F2.2, Μέγεθος Pixel: 1.22μm, FOV: 85˚

Κάτω από την οθόνη 4MP κάμερα κάτω από την οθόνη

F1.8, Μέγεθος Pixel: 2.0μm, FOV: 80˚

Πίσω διπλή κάμερα 12MP Ultra Wide κάμερα

F2.2, Μέγεθος Pixel: 1.12μm, FOV: 123˚

Πίσω τριπλή κάμερα 12MP Ultra Wide κάμερα

F2.2, Μέγεθος Pixel: 1.12μm, FOV: 123˚

50MP Ευρυγώνια κάμερα

Dual Pixel AF, OIS, F1.8, Μέγεθος Pixel: 1.0μm, FOV: 85˚

10MP Telephoto κάμερα

PDAF, F2.4, OIS, Μέγεθος Pixel: 1.0μm, FOV: 36˚, 3X οπτικό ζουμ

*Το 30X Space Zoom περιλαμβάνει 3x οπτικό ζουμ και 30x ψηφιακό ζουμ με τεχνολογία AI Super Resolution. Το ζουμ προς τα πίσω 3x μπορεί να προκαλέσει κάποια αλλοίωση της εικόνας
Επεξεργαστής Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy
*Το Snapdragon είναι προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc. ή/και των θυγατρικών της. Το Snapdragon είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της Qualcomm Incorporated.
Μνήμη [Αποκλειστικά στο Samsung.com] Μνήμη 12GB με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 1 TB

Μνήμη 12 GB με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 512GB

Μνήμη 12 GB με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 256 GB

*Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανά αγορά ή κανάλι. Ο πραγματικός χώρος αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο, το μέγεθος και τη μορφή αρχείου.
Μπαταρία 4,400mAh (τυπική τιμή) διπλή μπαταρία
*Τυπική τιμή ελεγμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Η τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική χωρητικότητα είναι 4270 mAh για το Galaxy Z Fold5. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα μοτίβα χρήσης και άλλους παράγοντες.
Φόρτιση Wired Charging*: Up to 50% charge in around 30 mins with 25W Adapter** and 3A USB-C cable***
Fast Wireless Charging 2.0****
Wireless PowerShare*****
* Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC. Αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών δοκιμών της Samsung, που διεξήχθησαν με αντάπτορα ταξιδιού 25W ενώ του απομένει το 0% της ισχύος, με όλες τις υπηρεσίες, τις δυνατότητες και την οθόνη απενεργοποιημένες. Η πραγματική ταχύτητα φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πραγματική χρήση, τις συνθήκες φόρτισης και άλλους παράγοντες.

**Ο αντάπτορας 25W πωλείται χωριστά. Χρησιμοποιείτε μόνο φορτιστές και καλώδια εγκεκριμένα από τη Samsung.

***Ασύρματη φόρτιση συμβατή με WPC.

****Το ασύρματο PowerShare περιορίζεται σε smartphone Samsung ή άλλα επώνυμα smartphone με ασύρματη φόρτιση WPC Qi, όπως Galaxy ZFold5, Z Flip5, Galaxy Z Fold4, Z Flip4, σειρά S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G , σειρά S21, Z Fold2, σειρά Note20, σειρά S20, Z Flip, σειρά Note10, σειρά S10, σειρά S9, σειρά S8, σειρά S7, σειρά S6, Note9, Note8, Note FE, Note5 και φορητές συσκευές όπως το Galaxy Buds2 Pro , Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch και Galaxy Buds. Μπορεί να μην λειτουργεί με ορισμένα αξεσουάρ, θήκες ή άλλες συσκευές επωνυμίας. Μπορεί να επηρεάσει τη λήψη κλήσεων ή τις υπηρεσίες δεδομένων, ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου σας.

Αντοχή σε νερό IPX8
*Με βάση τις συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών για βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε εάν είναι βρεγμένο. Η αντοχή στο νερό της συσκευής δεν είναι μόνιμη και μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της κανονικής φθοράς.
Λειτουργικό σύστημα Android 13

One UI 5.1.1

Δίκτυο και Συνδεσιμότητα 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Bluetooth® v5.3
*Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση δικτύου 5G, διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για διαθεσιμότητα και λεπτομέρειες. Οι ταχύτητες λήψης και ροής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο περιεχομένου, τη σύνδεση διακομιστή και άλλους παράγοντες.

**Η διαθεσιμότητα του μοντέλου LTE διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το περιβάλλον χρήστη.

***Η διαθεσιμότητα του δικτύου WiFi 6E μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη. Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση. Απαιτείται δρομολογητής Wi-Fi 6E.

Αισθητήρες Χωρητικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο πλάι), Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκοπικός αισθητήρας, Γεωμαγνητικός αισθητήρας, Αισθητήρας Hall, Αισθητήρας εγγύτητας, Αισθητήρας φωτός
Ασφάλεια Samsung Knox με, Samsung Knox Vault
Κάρτα SIM Up to two Nano SIM* and one eSIM**
*Η κάρτα SIM πωλείται χωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.

**Η διαθεσιμότητα eSIM ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση λογισμικού, την περιοχή και την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Ελέγξτε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας εάν το πρόγραμμα δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας υποστηρίζει eSIM.

Χρώματα Icy Blue, Phantom Black, Cream*
[Αποκλειστικά στο Samsung.com] Gray, Blue**
* Η διαθεσιμότητα του χρώματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, την περιοχή ή τον πάροχο.

** Χρώματα αποκλειστικά διαθέσιμα μόνο στο Samsung.com.

 

 


[1] Η οθόνη κάλυψης του Galaxy Z Flip5 είναι η πρώτη στη σειρά Galaxy Z Flip με αισθητήρα εγγύτητας και η πρώτη οθόνη κάλυψης Galaxy Z Flip που υποστηρίζει HBM. Η οθόνη κάλυψης HBM του Galaxy Z Flip5 έχει μέγιστη φωτεινότητα 1600 nits για πιο φωτεινή και καθαρή οθόνη.

[2] Συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip.

[3] Με βάση τις συνθήκες εργαστηριακών δοκιμών για βύθιση σε γλυκό νερό έως 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα/στεγνώστε αν είναι βρεγμένα. Η αντοχή της συσκευής στο νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της φυσιολογικής φθοράς.

[4] Σε σύγκριση με το Galaxy Z Flip4. Μετρούμενη διαγωνίως, η οθόνη κάλυψης του Galaxy Z Flip5 είναι 3,4 ιντσών σε πλήρη ορθογώνια μορφή. Η πραγματική επιφάνεια προβολής είναι περίπου 95% της πλήρους ορθογώνιας επιφάνειας λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και του χαμηλότερου κοψίματος.

[5] Η σειρά Galaxy Watch6 πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα του μοντέλου και του χρώματος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον φορέα.

[6] Τα αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα του μοντέλου και του χρώματος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον φορέα.

[7] Το widget Media Controller εμφανίζεται μόνο όταν αναπαράγεται μουσική.

[8] Η λειτουργία Flex Mode υποστηρίζεται σε γωνίες μεταξύ 75° και 115°.

[9] Το Dual Preview υποστηρίζεται σε συσκευές με One UI 2.1 και άνω.

[10] Το Auto Framing είναι διαθέσιμο μόνο στη λειτουργία βίντεο. Το Auto Framing πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν από την εγγραφή. Ορισμένες αναλύσεις και αναλογίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες όταν το Auto Framing είναι ενεργοποιημένο. Μπορούν να αναγνωριστούν μόνο άτομα και υπάρχει όριο στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να αναγνωριστούν. Διαθέσιμο στα Samsung Camera, BlueJeans, Google Duo, Meta Messenger, Google Meet, Microsoft Teams, Cisco Webex Meet και Zoom. Η αυτόματη πλαισίωση είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους φακούς.

[11] Μπορεί να προκαλέσει κάποια αλλοίωση της εικόνας.

[12] Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό των φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.  Εκτιμάται με βάση το μέσο προφίλ χρήσης που καταρτίστηκε από την UX Connect Research. Ανεξάρτητη αξιολόγηση από την UX Connect Research μεταξύ 2023.06.19-2023.06.29 στις ΗΠΑ με προδημοσιευμένη έκδοση με προεπιλεγμένη ρύθμιση χρησιμοποιώντας δίκτυα LTE και 5GSub6.

[13] Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy Z Fold.

[14] Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν Multi Window ή App Pair.

[15] Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν App Continuity.

[16] Η λειτουργία της γραμμής εργασιών υποστηρίζεται μόνο στην κύρια οθόνη.

[17] Το S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά. Χρησιμοποιήστε μόνο το Samsung S Pen Fold Edition που έχει σχεδιαστεί για το Galaxy Z Fold3 5G/Fold4/Fold5 ή το S Pen Pro. Όλα τα άλλα S Pens ή στυλό γραφίδας ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά στην οθόνη. Το Galaxy Z Fold5 δεν διαθέτει ενσωματωμένη υποδοχή για το S Pen. Η υποστήριξη του S Pen περιορίζεται στην κύρια οθόνη.

[18] Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν drag and drop με τα δύο χέρια.

[19] Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν κρυφά αναδυόμενα παράθυρα.

[20] Το S Pen Fold Edition για το Galaxy Z Fold5 έχει διαστάσεις 4,35 χιλιοστά, σε σύγκριση με 7,7 χιλιοστά για το Galaxy Z Fold4.

[21] Το μέγεθος του S Pen Fold Edition για το Galaxy Z Fold5 είναι 4,35 χιλιοστά σε σύγκριση με 7,7 χιλιοστά για το Z Fold4. Το S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά. Η λεπτή θήκη S Pen (περιλαμβάνεται το S Pen Fold Edition) πωλείται ξεχωριστά. Το S Pen Fold Edition είναι συμβατό μόνο με τα Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Fold3. Όλα τα άλλα S Pens ή στυλό γραφίδας δεν είναι σχεδιασμένα για το Z Fold5 (συμπεριλαμβανομένων εκείνων άλλων κατασκευαστών) και ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά στην οθόνη. Το Z Fold5 δεν διαθέτει ενσωματωμένη υποδοχή για το S Pen. Η υποστήριξη του S Pen περιορίζεται στην κύρια οθόνη.

[22] Το S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά. Η λεπτή θήκη S Pen (περιλαμβάνεται το S Pen Fold Edition) πωλείται ξεχωριστά. Το S Pen Fold Edition είναι συμβατό μόνο με τα Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Fold3 5G.

[23] Το πάχος του Galaxy Z Fold5 με τη θήκη S Pen Slim είναι 20,63 χιλιοστά, 13,4 χιλιοστά χωρίς τη θήκη.

[24] Οι προκαθορισμένοι χρωματικοί συνδυασμοί θήκης Slim S Pen και S Pen Fold Edition περιλαμβάνουν θήκη Graphite με μαύρο S Pen, θήκη Sand με Apricot S Pen και θήκη Icy Blue με Lime S Pen.

[25] Μετρημένο διαγωνίως, το μέγεθος της κύριας οθόνης του Galaxy Z Fold5 είναι 7,6 ίντσες στο πλήρες ορθογώνιο και 7,4 ίντσες λαμβάνοντας υπόψη τις στρογγυλεμένες γωνίες.Η πραγματική επιφάνεια προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών.

[26] Η οθόνη Dynamic AMOLED 2X του Galaxy Z Fold5 έλαβε πιστοποίηση από το VDE της Γερμανίας για 100% Mobile Color Volume στο εύρος χρωμάτων DCI-P3, πράγμα που σημαίνει ότι οι εικόνες δεν ξεπλένονται και θα έχετε απίστευτα ζωντανά χρώματα ανεξάρτητα από τα διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας. Η οθόνη μπορεί να επιτύχει μέγιστη φωτεινότητα έως και 1750 nits, βελτιώνοντας την αντίθεση μεταξύ των σκοτεινών και των φωτεινών πτυχών του ψηφιακού περιεχομένου για μια πιο λαμπερή ποιότητα εικόνας, με λόγο αντίθεσης 3.000.000:1 για να κάνετε την εμπειρία σας στο κινητό πιο καθηλωτική.

[27] Βελτίωση των επιδόσεων AP σε σύγκριση με τον επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς. Η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το περιβάλλον του χρήστη, το προεγκατεστημένο λογισμικό και τις εφαρμογές και άλλες συνθήκες. Ο Snapdragon είναι προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc. ή/και των θυγατρικών της. Το Snapdragon είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της Qualcomm Incorporated. Η κινητή πλατφόρμα Snapdragon® 8 Gen 2 για Galaxy είναι βελτιστοποιημένη για τη Samsung. Ο ταχύτερος Snapdragon στον κόσμο είναι αληθινός από την 1η Φεβρουαρίου 2023.

[28] Galaxy Z Flip5: 15 εξαρτήματα της συσκευής που διαθέτουν τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένο πλαστικό υλικό μετά τον καταναλωτή ή ανακυκλωμένο αλουμίνιο πριν τον καταναλωτή ή κατά μέσο όρο 22% ανακυκλωμένο γυαλί πριν τον καταναλωτή. Αυτά τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν το στήριγμα του πλήκτρου έντασης ήχου, τη μονάδα ηχείων (πάνω και κάτω), το πίσω επάνω μέρος, το καπάκι σύνδεσης οθόνης, το στήριγμα καλωδίου RF FPCB, το πίσω μεσαίο μέρος, το μπροστινό μέρος της θήκης (κύριο), το μπροστινό μέρος της θήκης (δευτερεύον), το πλήκτρο έντασης ήχου, το στήριγμα του πλήκτρου δακτύλων, το ντεκόρ δέκτη, τη θήκη συνδέσμου προς σύνδεσμο, το δίσκο SIM, το δευτερεύον παράθυρο, το πίσω γυαλί. (Galaxy Z Flip4: 6 εξαρτήματα συσκευής)

Galaxy Z Fold5: 15 εξαρτήματα συσκευής που διαθέτουν τουλάχιστον 10% πλαστικό ανακυκλωμένο υλικό μετά τον καταναλωτή ή ανακυκλωμένο αλουμίνιο πριν τον καταναλωτή ή κατά μέσο όρο 22% ανακυκλωμένο γυαλί πριν τον καταναλωτή. Αυτά τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν το στήριγμα FPCB πλήκτρου έντασης ήχου, επάνω μονάδα ηχείου (επάνω και κάτω), κάτω μονάδα ηχείου (επάνω και κάτω), σύνδεσμο οθόνης καλύμματος, μπροστινή θήκη (κύρια), μπροστινή θήκη (υπο), κεραία (υπο), κεραία (κύρια), πλήκτρο έντασης ήχου, στήριγμα πλήκτρου δακτύλου, δίσκος SIM, υποδοχή συνδέσμου σε υποδοχή συνδέσμου, ντεκόρ κάμερας (επάνω και κάτω), υποπαράθυρο, πίσω γυαλί. (Galaxy Z Flip4: 6 εξαρτήματα συσκευής)

[29] Οι τύποι ανακυκλωμένων υλικών περιλαμβάνουν ανακυκλωμένο PA μετά την κατανάλωση που προέρχεται από απορριπτόμενα δίχτυα αλιείας, ανακυκλωμένο PBT μετά την κατανάλωση που προέρχεται από απορριπτόμενα μπουκάλια PET, ανακυκλωμένο PC μετά την κατανάλωση που προέρχεται από βαρέλια νερού και ανακυκλωμένο αλουμίνιο πριν την κατανάλωση που προέρχεται από απορριπτόμενα απορρίμματα που παράγονται ως υποπροϊόν κατά την κατασκευή. Το παλιοσίδερο λιώνεται εκ νέου, φιλτράρεται για ακαθαρσίες και στη συνέχεια ανακυκλώνεται για την κατασκευή εξαρτημάτων στο πλαίσιο της διαδικασίας παραγωγής της Samsung. Υπάρχει επίσης ανακυκλωμένο γυαλί που προέρχεται από απορριπτόμενα γυάλινα απόβλητα που παράγονται ως υποπροϊόν κατά την κατασκευή γυαλιού. Αυτά τα γυάλινα απόβλητα θρυμματίζονται σε θραύσματα και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται ως συστατικό στη διαδικασία κατασκευής του Corning® Gorilla® Glass Victus® 2.

[30] 100% ανακυκλωμένο χαρτί χρησιμοποιείται στα ακόλουθα στοιχεία συσκευασίας: το κουτί της μονάδας συσκευασίας προϊόντος, το προστατευτικό κάλυμμα, το κουτί του εγχειριδίου, το μαξιλαράκι του εγχειριδίου και η ταινία DLC.

[31] Το 100% ανακυκλωμένο χαρτί έχει λάβει επικύρωση περιβαλλοντικών ισχυρισμών (ECV).

[32] Η διαθεσιμότητα του χρώματος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, την περιοχή ή τον φορέα.

[33] Τα αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα του μοντέλου και του χρώματος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή τον φορέα.

[34] Συνθετικό υλικό με υφή δέρματος. Αποτελείται εν μέρει από περιεχόμενο βιολογικής βάσης.

[35] Η διαθεσιμότητα του χρώματος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, την περιοχή ή τον φορέα.

[36] Συνθετικό υλικό με υφή δέρματος. Αποτελείται εν μέρει από περιεχόμενο βιολογικής βάσης.

[37] Τα αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα του μοντέλου και του χρώματος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή τον φορέα.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…