Τα Sony Xperia στο Gaming Festival

Παρούσα στο φετινό 3ο Gaming Festival, θα είναι για πρώτη φορά και η Sony Mobile. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του 4ου ορόφου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις πιο προηγμένες τεχνολογικά συσκευές της σειράς Sony Xperia™ Ζ3 καθώς επίσης και να ζήσουν την εμπειρία του PS4™ Remote Play, που φέρνει την επανάσταση στην τεχνολογία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

H σειρά Xperia™ Z3: Xperia™ Z3, Xperia™ Z3 Compact, Xperia™ Z3 Tablet Compact αλλά και τα Xperia™ Z2 και Xperia™ Z2 Tablet της Sony είναι οι μόνες συσκευές που λειτουργούν ως ασύρματη οθόνη για να συνδέεστε και να παίζετε τα παιχνίδια σας στο PS4. Επιπλέον με την εφαρμογή PlayStation®App μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές της σειράς Xperia™ Ζ3 και Xperia™ Ζ2 ως δεύτερη οθόνη για να παρακολουθείτε τα παιχνίδια των συμπαικτών σας, να επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο δίκτυο PSN™, να αγοράζετε και να κατεβάζετε παιχνίδια.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν όσους πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου στο The Mall Athens. Το φεστιβάλ θα διεξάγεται καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ (εκτός των ημερών 25/12/2014 και 1/1/2015) και οι επισκέπτες πέρα από τις παρουσιάσεις και τις δοκιμές hardware και software προϊόντων, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε τουρνουά και μουσικά δρώμενα που αναμένεται να δώσουν χαρά και γιορτινή διάθεση στον κόσμο.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…