Τα TCL smartphones της σειράς 20 πιστοποιήθηκαν από την Google ως Android Enterprise Recommended συσκευές

Η TCL ανακοίνωσε ότι όλες οι συσκευές της Σειράς 20 έχουν πιστοποιηθεί από την Google ως συσκευές Android Enterprise Recommended συσκευές.

Η TCL συμμετέχει σε μια επιλεγμένη ομάδα αξιοσημείωτων εταιρειών με συσκευές που προτείνει η Google για επαγγελματική χρήση. Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται σε επιχειρήσεις και άτομα ότι οι συσκευές της TCL πληρούν τις αυστηρές εταιρικές απαιτήσεις της Google.

Τα τελευταία χρόνια, η ασφάλεια των smartphones έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ. Η πιστοποίηση Android Enterprise Recommended καθιερώνει βέλτιστες πρακτικές και κοινές απαιτήσεις, υποστηριζόμενες από μια αυστηρή διαδικασία δοκιμών που διεξάγεται από την Google. Μέσω τακτικών και έγκαιρων ενημερώσεων ασφαλείας Android, οι πελάτες της TCL επωφελούνται άμεσα από αυτήν την πιστοποίηση. Σε έναν επαγγελματικό χώρο εργασίας, οι πελάτες της TCL έχουν στη διάθεσή τους προηγμένες δυνατότητες για τη διαχείριση των συσκευών τους, χάρη στην πιστοποίηση Google AER.

«Η TCL έχει καταστήσει την ασφάλεια των εταιρικών δεδομένων ως κορυφαία προτεραιότητα για τις συσκευές της», δηλώνει ο David Derrida, Product Director Europe στην TCL Communication. «Μέσω της στενής συνεργασίας μας με την Google, στοχεύουμε στο να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα που προσφέρουν τα μέγιστα στους τομείς της καινοτομίας, των προσιτών τιμών και της ασφάλειας».

Όλα τα TCL smartphones της Σειράς 20 αποτελούν εξαιρετικά παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο η TCL συνεχίζει να παρέχει καινοτόμες τεχνολογίες που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν και να υπερβούν τις ανάγκες των καταναλωτών. Τώρα, με την πιστοποίηση του Android Enterprise Recommended, η εταιρεία αναπτύσσει περαιτέρω τις εταιρικές απαιτήσεις της για απόδοση, συνέπεια και ενημερώσεις ασφαλείας για την παράδοση προϊόντων που πληρούν τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...