Τα Wiko, 4G Smartphones, αποκλειστικά στα καταστήματα Γερμανός

Τα νεανικά 4G Smartphones της γαλλικής Wiko Mobile, που συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και προσιτές τιμές, φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά τα καταστήματα Γερμανός, μέσα από τρείς νέες συσκευές: το Wiko UFeel, το Wiko Tommy και το Wiko Freddy.

Το Wiko UFeel, με οθόνη 5 ιντσών, επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει το Smartphone στο δικό του προφίλ, κάνοντας ακόμα πιο προσωπική την εμπειρία χρήσης, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσει μέχρι και 5 δράσεις για γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες του εφαρμογές, στις λειτουργίες που χρησιμοποιεί περισσότερο ή για κλήση στα αγαπημένα του πρόσωπα. Επίσης, με το Wiko UFeel μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει μέχρι και 5 διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα, για 5 προσαρμοσμένες χρήσεις.

Τα Smartphones Wiko Tommy και Wiko Freddy συναρπάζουν με την ποικιλία των μοντέρνων χρωμάτων τους, μπορούν να συνδυαστούν με «έξυπνες» θήκες που συνοδεύονται από ειδικό application, για να μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει ακόμα πιο εύκολα στην καθημερινότητά του. Είναι εξοπλισμένα με οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 5MP για το Wiko Freddy και 8MP για το Wiko Tommy, ενώ υποστηρίζουν και άμεση πρόσβαση σε ειδοποιήσεις και απευθείας απάντηση στις κλήσεις.

Με τα νέα κινητά της Wiko Mobile, ο Γερμανός, o No1 Προορισμός1 για Smartphones, εμπλουτίζει διαρκώς την μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Για να μπορούν οι πελάτες του να σερφάρουν στο internet με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δικτύου Cοsmote, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμου ήδη στο 95% του πληθυσμού της χώρας.

Οι καταναλωτές θα βρουν στα καταστήματα Γερμανός και στο www.germanos.gr το Wiko UFeel σε Space Grey στα 199€2, τo Wiko Tommy σε Black, Bleen και Pink στα 149€ και το Wiko Freddy σε Black, White και Rubi Red, στα 109€. Μπορούν να τα αποκτήσουν φθηνότερα στα προγράμματα κινητής Cosmote και σε έως 12 άτοκες δόσεις3, αλλά και να τα συνδυάσουν με τα αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Επίσης, στον Γερμανό οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας που μπορούν να τους σετάρουν και να συγχρονίσουν το νέο τους Smartphone με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους, για να απολαύσουν αμέσως όλες τις δυνατότητές του.

1 Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

2 Όλες οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

3 Αφορά αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή και με εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…